StoryEditorOCM
RegionalBORBA ZA ŽIVOT

Nestao poznati dalmatinski ribolovac, za njim tragaju jake snage policije i HGSS-a: ‘Cijela oprema ostala mu je na stijenama, vjerojatno su ga nevrijeme i valovi povukli u more!‘

Piše DV
12. prosinca 2022. - 11:35

Na području Konavala nestao je ribolovac, policija je jučer primila dojavu o nestanku 47-godišnjeg muškarca, a u potrazi sudjeluje 26 policajaca s dva službena plovila.

Također, uključeni su i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja, a pretražuje se kopneno i morsko područje od Konavala do Župe dubrovačke. Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske pozivaju građane da se jave na broj 192 ako nešto primijete, ali da zbog loših vremenskih prilika ne kreću samoinicijativno u potragu.

image

Konavoske stijene

Tonći Plazibat/Cropix

- Na području Konavoskih stijena, tijekom ribolova s obale, nestao je naš prijatelj, ribolovac Damir Ilić! Oprema za ribolov, osim štapa, pronađena je na stijenama, što upućuje na to da je upao u more i od tog trenutka mu se gubi trag.

U tijeku je potraga! Vrijeme u jutarnjim satima je bilo izrazito valovito s jakim kurentom u smjeru Cavtata. Apeliramo na svih koji se nalaze na moru ili u blizini mora na području konavoskog i dubrovačkog akvatorija da posebno obrate pažnju! Ako primjetite išta sumnjivo odmah javite na 112. Hvala - objavljeno je na stranici Ludo more na Facebooku.

19. travanj 2024 17:51