StoryEditorOCM
RegionalHLADAN TUŠ

Neugodno iskustvo na Šolti: Iako u ovom restoranu piše da psi mogu ući, sramota je kako su ponašali prema nama. Više nas neće vidjeti!

Piše PSD
22. kolovoza 2021. - 21:30

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, a putovanja s kućnim ljubimcima nekada ne ispadnu baš kako smo planirali. U Facebook grupi "Zakaj volim pese" jedna članica objavila je post kako se razočarala u jedan ugostiteljski objekt na Šolti, iako voli taj otok jer je pet friendly. 

- Već san jednom pisala o tome koliko volimo Šoltu i Rogač jer je pet friendly i onda danas  nas dočeka hladan tuš u restoranu u Rogaču, gdje nas nije pozdravilo niti sa dobar dan već da naš pas ne smije ući u lokal, koji btw ima terasu otvorenog tipa. Zašto? Jer je velika pasmina i pod izlikom da je prije par dana napadnut gost u lokalu.

image
FB

A vidite i sami natpis što piše na zidu. I našeg psa kojem nije do života, a kamoli do laveža. Ocjena 0/10 za vlasnika lokala koji nas je ispalija čim smo kročili. Nažalost ovo je jedino mjesto u blizini di možemo jest, al u budućnosti i posljednja jer ove goste neće više vidjeti. Sramota!! - napisala je članica grupe u svojoj objavi. 

27. travanj 2024 03:02