StoryEditorOCM
RegionalTRI OSOBE POGINULE

Od Škode i Opela nije ostalo ništa, otkriveno i kako je došlo do velike tragedije u Lici!

Piše D.Miljuš/JL
2. studenog 2020. - 13:22

U stravičnoj nesreći  koja se jutros u 6.30 sati dogodila u mjestu Jošani kod Udbine poginule su tri osobe, izvijestila je PU ličko-senjska. Kako smo neslužbeno doznali jedan od poginulih je Patrik Blažan (20), mladi policajac Postaje granične policije u Korenici koji je prije mjesec dana kao vježbenik počeo raditi u policiji nakon što je završio Srednju policijsku školu "Josip Jović" u Zagrebu.

Osim mladog policajca poginula su dvojica radnika pilane na Udbini iz Korenice koji su išli iz Korenice prema Udbini na posao prema pilani na kojoj su se zaposlili prije dva mjeseca.

- Javili su nam za nesreću i da su ih prepoznali prema radnim odijelima. Još ne znamo sve pojedinosti nesreće jer još uvijek traje očevid. Dvojica naših poginulih radnika bili su iz Korenice - rekao nam je u telefonskom razgovoru vlasnik tvrtke u kojoj su radili poginuli radnici.

Prema prvim policijskim informacijama, oba su automobila gospićke registracije, te je u jednom poginula jedna osoba, a u drugom dvije. Policajac je vozio Škodu Superb, a radnici iz pilane Opel Astru.

Promet te tom dionicom državne ceste je obustavljen, a vozila se preusmjeravaju u Korenici prema Ličkom Osiku i dalje prema Gospiću i Gračacu, te obratno.

image
Jure Miskovic/Cropix

- Očevidom je utvrđeno kako je vozač vozila Škoda, u blagom lijevom zavoju, izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotnu traku gdje se frontalno sudario s drugim vozilom u kojem su bili radnici pilane. Nije poznato iz kojih je razloga policijski vježbenik izgubio kontrolu nad vozilom. Sva tri tijela bit će poslana u Zadar na obdukciju - rekla je za 24 sata državna odvjetnica Melita Štamp

16. travanj 2024 19:59