StoryEditorOCM
RegionalTKO TO MOŽE PLATIT?

Ogorčeni građanin: ‘Uvijek uzimam ovo povrće, cijena mu je bila sića, a sada me iznos doslovce šokira. Ovo više nije normalno, evo pogledajte račun‘

Piše PSD
22. listopada 2022. - 20:02

Moje omiljeno povrće su tikvice. Ali cijena im je otišla u nebo, a sad im je baš sezona. One se beru tijekom srpnja, kolovoza, rujna i listopada. Jedno je vrijeme cijena bila oko šest do 10 kuna, a na akciji i niže.

No, nekidan sam kupio 2,4 kg tikvica, nisam gledao cijenu i na kraju je ispalo 60 kuna! Mala vrećica tikvica 60 kuna! - kaže nam čitatelj koji nam je poslao i račun iz jedne trgovine.

image

Č i t a t e lj

- Doduše, ima i bijelih tikvica koje su jeftinije, ali ove obične zelene su užasno skupe. Ovo nije normalno. Obavio sam mjesečnu spizu, kad sam došao na blagajnu šokirao sam se. Ne znam točno koliko je sve ovo bilo jeftinije do prije nekoliko mjeseci, ali sigurno se radi o većem iznosu - kaže nam taj Splićanin.

Provjerili smo i u drugim trgovinama, cijena tikvica je slična, dok je prije nekoliko tjedana bila bitno niža. A da ne govorimo o prošloj godini, kada su se mogle naći za svega par kuna. Naravno, u sezoni su bitno jeftinije, ali ovolike razlike, kaže naš čitatelj, nisu zaista normalne.

image

K a t a l o g

image

K a t a l o g

19. travanj 2024 04:50