StoryEditorOCM
RegionalSVETI FILIP JAKOV

Oprema se dječje igralište u Turnju, projekt je sufinanciran sredstvima Zadarske županije

Piše M. K.
6. ožujka 2024. - 17:01

Oprema se dječje igralište u Turnju, projekt je sufinanciran sredstvima Zadarske županije te ima kao izravan rezultat opremanje dječjeg igrališta u Turnju sa tri nove sprave za djecu od 1 do 4 godina života.

Izgradnjom novog područnog vrtića u naselju Turanj se povećao broj djece koji ga pohađaju te se javlja potreba za dodatnim opremanjem dječjeg igrališta koji bi bio prilagođen posebno djeci jasličke i mlađe dobi. U pitanju su nabavka dvije ljuljačke, jednog tunela te antistres - antitrauma podloge za postavljanje ispod igrački.

image

Igralište u Turnju

Općina Sveti Filip I Jakov/Slobodna Dalmacija

Projekt je sufinanciran sredstvima Zadarske županije te ima kao izravan rezultat opremanje dječjeg igrališta u Turnju s tri nove sprave za djecu od 1 do 4 godina života – trenutno je 30 djece te dobi dok je u dječjem vrtiću Cvitić u Turnju sveukupno 58 djece.

Neizravan rezultat projekta je poboljšanje života mladih obitelji. Dječje igralište u sklopu vrtića uvijek je otvoreno za svu djecu tijekom dana pa ga nesmetano mogu koristiti i druga djeca koja nisu upisana u dječji vrtić.

Ukupno ugovorena vrijednost programa-projekta je 69.500 kuna.

27. travanj 2024 22:39