StoryEditorOCM
RegionalSTRAŠNE SCENE

Opsadno stanje kod Karlovca: Stariji muškarac pucao iz puškomitraljeza, ubio je jednu osobu, a drugu teško ranio. Uhićen je

Piše PSD
16. rujna 2022. - 22:17

Na Lemić Brdu nedaleko Karlovca večeras je došlo do obračuna u kojem je jedna osoba ubijena. Zločin je počinjen iz vatrenog oružja, a ljudi svjedoče da su čuli pucnje iz automatskog oružja, piše Jutarnji.

Policija je brzo opkolila područje, stigla je i hitna, no ranjenom muškarcu nisu mogli prići jer počinitelj nije bio pod kontrolom policije.

Policija je potvrdila je da je u u sumanutom pohodu ubijen stariji muškarac, a još jedna osoba je teško ranjena.

Radio Mrežnica javlja da je počinitelj također stariji muškarac koji je nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko i uhićen u 20,25 sati.

Poznat je i identitet počinitelja, osoba je s Lemić Brda, svjedoci javljaju da je želio zapaliti i vlastitu kuću. Svjedoci kažu da je u svom sumanutom pohodu pucao iz puškomitraljeza.

O svemu se oglasila i policija.

"Danas nešto prije 18.30 sati policija je zaprimila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac.

Na mjesto događaja žurno su upućeni policijski timovi te je zatečena jedna mrtva i jedna ozlijeđena osoba. Policijski službenici postupanjem na terenu ubrzo su u mjestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i mještane navedenog naselja.

Na mjestu događaja slijedi daljnje postupanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije", objavila je policija.

02. lipanj 2023 00:08