StoryEditor
RegionalOD DANAS U PODNE

Otvoren IKEA dostavni centar Zadar - po kupljene proizvode više ne morate u Zagreb, a preuzimanje je besplatno

Piše P.O.
18. ožujka 2020. - 14:19
ikea u murviciTonci Lucic/Ikea

Od srijede u podne u sklopu trgovačkog centra METRO Cash&Carr u Murvici s radom je započeo IKEA dostavni centar Zadar u kojem kupci mogu preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem IKEA internetske trgovine ili ih kupili u robnoj kući IKEA Zagreb, a troškovi preuzimanja potpuno su besplatni.

-IKEA dostavni centar Zadar omogućuje isključivo preuzimanje proizvoda, u čemu će kupcima pomoći i 4 IKEA zaposlenika, od kojih su troje novozaposleni s područja Zadra. Procedura preuzimanja proizvoda je jednostavna, a obavlja se u dva koraka. Najprije je proizvode potrebno naručiti putem IKEA internetske trgovine ili ih kupiti u robnoj kući IKEA Zagreb, a kupci potom mogu odabrati opciju preuzimanja proizvoda u dostavnom centru Zadru. Nakon isporuke robe u dostavni centar, kupac dobiva poruku da je roba spremna za preuzimanje te ju može preuzeti tijekom sljedeća tri radna dana centra, obavijestili su javnost iz Ikee.

-Otvorenjem dostavnog centra Zadar želimo IKEA proizvode i rješenja dodatno približiti našim kupcima u Hrvatskoj i omogućiti im uštede. Do sada smo otvorili četiri dostavna centra, i to u Rijeci, Splitu, Dubrovniku i Osijeku te nastavljamo istraživati načine kako bismo svoju ponudu učinili što dostupnijom većini građana u Hrvatskoj“, istaknula je Suzana Rumbak Baretić, voditeljica odjela za realizaciju potreba kupaca u robnoj kući IKEA Zagreb.

Svi kupci koji budu htjeli preuzeti proizvode u dostavnom centru u Zadru, moći će to učiniti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00 te subotom od 8:00 do 16:00 sati.

 

#IKEA#MURVICA

Izdvojeno

17. lipanj 2020 00:17