StoryEditor
RegionalDIVLJAČKI OBRAČUN

Pojavila se nova snimka tučnjave na Duilovu, vidi se i treći muškarac kojem je u sukobu ozlijeđeno oko, žena viče: ‘Tučete čovika radi lima!‘

Piše K.M.B.
13. srpnja 2021. - 17:57

Nakon "šaketanja" na Duilovu prije tjedan dana, dvije osobe će sigurno dobiti prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira, ali slučaj još uvijek nije zaključen. Naime, na video snimci koju posjeduje policija vidi se i treći muškarac koji drži ruku na oku te će i on biti obuhvaćen kriminalističkim istraživanjem.

Dok policajci Druge policijske postaje Split ne utvrde sve okolnosti neće slati optužne prijedloge na Prekršajni sud. Kako saznajemo iz PU splitsko-dalmatinske, policija je došla na poziv, a sukob se dogodio 07. srpnja u 8.10 sati ujutro na Putu Duilova bb.

Naknadno su došli u posjed snimke s koje su mogli otkriti puno više detalja te su u konačnici oba sudionika koja su u prvom planu završili kao osumnjičeni. Snimka je iznimno neugodna za gledanje, i to ne samo zbog udaraca šakom koji se dijele između dva gospodina vremešnije dobi već i zbog uzvika ženskih osoba iz pozadine.

Iz onoga što gospođa uzvikuje može se zaključiti da ne može vjerovati kako je muška osoba agresivno reagirala zbog nekih manjih  oštećenja na automobilu.  Stoga je čujemo kako u nevjerici uzvikuje muškarcu u plavoj majici: "Tučete čovika radi lima! Je**noga lima!", a kasnije u jednom kadru vidimo osobu koja drži ruku na ozlijeđenom oku tako da je to vjerojatno žrtva.

Tada dolazi gospodin gol do pojasa koji upozorava ovoga u plavome: "Da nisi više nikada došao ovdje!" i pokazuje mu rukom da ode. Na to ga je muškarac u plavom odvalio šakom s lijeve strane lica i viče: "Je**te Bog, razbija mi je auto! Razbija mi je auto!".

Nakon prvotnog šoka od nenadanog udarca u glavu, muškarac gol do pojasa je s par udaraca bacio nasilnika na tlo. Čuje se druga ženska osoba u pozadini kako viče: "Ne se tući! Zovite policiju!".

O kakvim točno oštećenjima na vozilu se radi na snimci se ne vidi.

item - id = 1112455
related id = 0 -> 1127192
related id = 1 -> 1126728
15. rujan 2021 23:16