StoryEditorOCM
RegionalU PARKU PRIRODE VRANSKO JEZERO

Polaganje ribičkog ispita

Piše Zadarski.hr
28. svibnja 2018. - 10:54
PA260020_Iva Rogic.JPG

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizira polaganje ribičkog ispita za sve športske ribolovce s područja Zadarske i Šibensko - kninske županije koji do sada nisu položili ispit, kao i za sve buduće ribolovce. Polaganje ispita provest će povjerenstvo Športsko - ribolovnog saveza Splitsko - dalmatinske županije u subotu, 9. lipnja 2018. u upravi Parka prirode Vransko jezero u Biogradu, Kralja Petra Svačića 2, s početkom u 16 sati.

Naknada za polaganje ispita iznosi 150,00 kn, a uplata će se izvršavati neposredno pred polaganje pismenog ispita koji traje 60 minuta. Provjeru identiteta povjerenstvo će izvršiti na temelju osobne iskaznice, a potrebno je donijeti i OIB te kemijsku olovku. Bez položenog ispita ne može se obavljati rekreacijsko-športski ribolov s godišnjom dozvolom te su ispitu dužni pristupiti svi ribolovci stariji od 15 godina.

Materijali potrebni za polaganje ribičkog ispita dostupni su na web stranicama Hrvatskog športsko - ribolovnog saveza, u rubrici "Priručnici HŠRS" (Priručnik za športski ribolov) i "Ribolovni propisi". Prijave za polaganje ribičkog ispita obavezno izvršiti najkasnije do 5. lipnja 2018. na 023/383-181 ili strucna.sluzba@pp-vransko-jezero.hr, a za održavanje ispita potrebne su prijave minimalno 5 kandidata.




 

19. travanj 2024 21:56