StoryEditorOCM
RegionalSLUČAJNO?

Policija je razotkrila identitet osobe koja je pokušala do smrti izbosti mladića u Zagrebu. A možda im se i posrećilo...

Piše L.I./ JL
28. prosinca 2023. - 21:04

Zagrebačka policija je dovršila kriminalističko istraživanje za ubojstvo u pokušaju od 9. prosinca u centru Zagreba. Nakon što su u srijedu objavili fotografiju muškarca kojeg su tražili, a za kojeg su pretpostavljali da raspolaže saznanjima o pokušaju ubojstva, sada javljaju da je uhićen 26-godišnjak. No još uvijek se ne zna je li osoba s fotografije koju je tražila policija bio odbjegli počinitelj ili samo svjedok incidenta.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Ubojstvo“ u pokušaju na štetu 21-godišnjaka.

Tijekom kriminalističkog istraživanja došlo se do saznanja da je 9. prosinca 2023. godine u 4.27 sati u Draškovićevoj ulici, tijekom verbalnog i fizičkog sukoba u kojem je sudjelovalo više osoba, a među njima je bio i oštećeni 21-godišnjak kojemu je osumnjičen 26-godišnjak prišao s leđa te, iako je znao da ga 21-godišnjak ne vidi i ne može se obraniti, s namjerom da ga usmrti nožem koji je imao kod sebe, nanio mu više ubodnih rana.

Liječnička pomoć je ozlijeđenom 21-godišnjaku pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su 26-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu, objavili su iz zagrebačke policije.

27. svibanj 2024 13:04