StoryEditor
RegionalOPSADNO STANJE U MOSTARU NAKON UBOJSTVA POZNATOG UGOSTITELJA

Policija traga za fatalnom mladom ženom koju poznaju iz slučaja elitne prostitucije

Piše Jutarnji list/Dnevni Avaz
4. listopada 2019. - 20:06
ivankovic

Poznati mostarski ugostitelj Nino Ivanković, vlasnik Vile Ivanković, ubijen je u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u tom objektu u južnom dijelu grada, a za ubojicom se traga, izvijestio je službeni izvor.

Hercegovačko-neretvansko županijsko državno odvjetništvo, koje provodi istragu, priopćilo je da je u 07.30 sati pronađeno tijelo muške osobe inicijala N.I. (rođen 1964.) u objektu Vila Ivanković u naselju Buni, piše Jutarnji.hr

"Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja", izjavila je glasnogovornica Županijskog državnog odvjetništva Ana Rajič. Obdukcija tijela ubijenog muškarca obavit će se u subotu, dodala je. Mediji navode da je ubijen 55-godišnji Nino Ivanković i da je pored njegova tijela pronađen pištolj.

Policija po tim navodima traga za Sunitom Hindić Bošnjaković, koju se povezivalo s elitnom prostitucijom. Istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi. Hindić-Bošnjaković svojevremeno je svoj komad slave potražila i u srbijanskim medijima, piše Dnevni Avaz.

Za brojne tabloide izjavljivala je da je bila u drugom stanju te da je otac djeteta srbijanski pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju. Prema vlastitim kazivanjima, bila je nositeljica titule Miss Hercegovačko-neretvanskog kantona, a pokušavala je započeti i pjevačku karijeru te je, navodno, snimila nekoliko pjesama.

 

Izdvojeno

11. srpanj 2020 02:55