StoryEditorOCM
RegionalZA ŠALTER SALU

Potpisan ugovor za uređenje i opremanje zgrade Policijske postaje Benkovac-Obrovac

Piše Zadarski.hr
25. srpnja 2022. - 13:55

U Benkovcu je u srijedu, 20. sprnja, u Uredu gradonačelnika grada Benkovca potpisan Ugovor o kapitalnoj pomoći za uređenje i opremanje zgrade Policijske postaje Benkovac-Obrovac između Ministarstva unutarnjih poslova te jedinica lokalne samouprave.

Ugovorom je regulirana kapitalna pomoć kojom Grad Benkovac te jedinice lokalne samouprave, općina Lišane Ostrovičke, općina Polača i općina Stankovci, omogućuju uređenje i opremanje nove šalter sale upravnih poslova u prizemlju zgrade policijske postaje u Benkovcu, na adresi Stjepana Radića br.12,  a sve na dobrobit lokalne zajednice.

Za planirane radove, jedinice lokalne samouprave su osigurale 180.000,00 kuna.

image

potpiivanje ugovora

Pu Zd/Slobodna Dalmacija

Potpisivanju ugovora između Ministarstva unutarnjih poslova, Grada Benkovca te tri općine prisustvovao je načelnik Policijske uprave zadarske Anton Dražina i načelnik Policijske postaje Benkovac-Obrovac Mario Brzoja.

Preseljenjem šalter sale u prizemlje policijske zgrade, poboljšati će se uvjeti pružanja usluga građanima pri izradi dokumenata stoga je ovaj projekt važan ne samo za policiju već i za građane s benkovačkog područja.

 

26. travanj 2024 15:14