StoryEditorOCM
Regional'PO HODNICIMA ČUJEM KAKO JE ŠPIČEK BEZOBRAZAN I ZLOČEST!'

Poznati chef se obrušio na natjecatelje, ali gledatelji ga ne štede, traže i reakciju produkcije

Piše M.K. /PSD
21. ožujka 2018. - 21:22
321kuhaj

"S obzirom da po hodnicima čujem kako je Špiček postao bezobrazan i zločest, najbolje da više ne komentiram hranu nego samo dijelim ocjene…“ - vrlo će oštar biti Tomislav Špiček kod ocjenjivanja večerašnjih jela, a pred kamerama će, mimo sudačkog stola, poentirati da je "u 321 započela nova faza iz koje će izaći oni kandidati koji znaju kuhati, a 'kulinarske neznalice', odnosno oni koji 'misle da znaju, a ne znaju', će otići kući."
"Sve ono što ste znali ste odradili, sad je došlo zasićenje, kako smo dijelili desetke, sad ćemo početi dijeliti jedinice..." - najavio je.

Poznatog zagborskog chefa će dodatno isprovocirati to što će većina kandidata večeras biti potpuno pogubljena, iako će na raspolaganju imati obilje prekvalitetnih namirnica i samo jedno jelo koje od njih trebaju napraviti.

"Oni kandidati koji se ne slažu s našim mišljenjima, neka sjednu na naše mjesto i neka probaju vaše 'delicije' kakve nam servirate. Pitam se kakvi biste vi bili suci…“ - nastavlja Špiček, ljut što nakon 30-ak epizoda showa ponovno pred njega i ostale članove žirija dolaze bezvezna jela.

No na njega su, čini se, sve ozbiljnije ljuti i gledatelji showa. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, većina njih smatra da Tomislav Špiček sebi previše dopušta.

"Obožavam vas gledati, ali mislim da bi mogli upozoriti Špičeka na ponašanje, jer stvarno nije primjereno" - prije sat vremena je komentirala gledateljica.

"Baš je navalio na jadnog Vjeku. Nek se Špiček opusti malo ili nek napusti show, ionako je već postao pun sebe, ja pa ja..." - dodala je druga.

"Sve sezone sam gledala, al mi se čini da ću prestat gledat zbog ovog bahatog Špičeka!", "Pretjerao je, to više nije zabavno!", "Grozan je, neka produkcija reagira", "Čovjek se umislio da je on šou, užasan je" - neki su od komentara netom ostavljenih na Facebook stranici showa.

 

05. svibanj 2024 10:09