StoryEditorOCM
RegionalLANI NISU, SADA HOĆE

Regius Festival ide dalje, Goran Bare & Majke predvode drugi val izvođača; ‘Ovo je kombinacija velikih imena, rap/trap trendova i novih talenata!‘

Piše šibenski.hr
13. lipnja 2021. - 09:02

Šibenski Regius Festival je otkrio i drugi val izvođača koji će od 9. do 11. srpnja uživo nastupati na jubilarnom desetom izdanju festivala.

Goran Bare & Majke, Mimi Mercedez, Tam, Živac Maradona, Klinika Denisa Kataneca, Barbara Munjas i Diskodelija, tako su se priključili već do sada potvrđenim Urban & 4, Svemirko, Grše, Bore Balboa i Mali Japanac.

Svi oni nastupit će na velikoj bini Regiusa koju ove godine preuzima kurator programa Edo Plovanić ispred glazbene medijske platforme muzika.hr. Deseto izdanje Regiusa za točno mjesec dana otvara treću sezonu jedinstvene dalmatinske festivalske lokacije – rt i kamp Martinska nasuprot Šibenika.

- Ovo je drugi pokušaj da proslavimo veliki jubilej, deset godina Regiusa, budući da to prošle godine nismo uspjeli zbog COVID-a. I ovaj lineup je isto tako slavljenički, mišljenja sam najbolji i najaktualniji od svih dosadašnjih godina. Ovo je kombinacija velikih imena, trenutnih  rap/trap trendova i novih mladih talenata koji tek dolaze, kao i uvijek do sada na Regiusu, za svakoga po nešto. Hvala Edi i Muzici na ovako super odabiru – govori Igor Bergam iz PARK organizacije.

Osim velikih imena na velikom stageu, Regius ove godine ima i jaku lokalnu dimenziju. Na drugom, čudna Muzika stageu, kojeg gradi i kojim upravlja dobra duša šibenske underground scene Dražen Frua, nastupit će preko 20 izvođača iz Šibenika uz brojne goste iz Hrvatske ali i inozemstva, koji će predstaviti trenutne aktualne trendove nezavisne scene.

19. travanj 2024 21:23