StoryEditorOCM
RegionalMRS. FOOTBALL

Samozatajna supruga Hajdukova sportskog direktora pokreće unosno ulaganje u Zadarskoj županiji, lokacija je idealna, evo detalja

Piše Gordan Zubčić
7. studenog 2023. - 07:17

Rijetko koja osoba izravno povezana sa splitskim "Hajdukom" u posljednje vrijeme izaziva toliko podijeljenih emocija u javnosti kao sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

Samoprozvani "mr. football" odnosno "gospodin nogomet", 41-godišnji Litavac, nerijetko je hvaljen zbog pojedinih tržišnih poteza i dovođenja igrača, što mu je i u temeljnim točkama opisa posla, ali s druge strane, nalazi se i na meti otvorenih kritika navijača, kolega novinara i svih onih kojima je bila boja u srcu upravo zbog (ne)kvalitete pojedinih prvotimaca koji su, pa i s njegove strane, bili nazvani - pojačanjima.

I dok proživljava nevere i bonace u poljudskim hodnicima i na tribinama, Nikoličius se ne može požaliti na opći tretman u Hrvatskoj u koju je (poslovno) stigao prije gotovo šest godina, sjetit ćete se, najprije u menadžersku fotelju rastućeg kluba iz Velike Gorice. Korisno je spojio s ugodnim kada je upoznao Josipu Jurlinu, rodom iz Selina, podvelebitskog mjesta kod Zadra, koja je tada radila u Zagrebu.

Par se u međuvremenu vjenčao i postali su sretni roditelji dviju djevojčica, danas trogodišnje Sofije i jednogodišnje Naomi. Da bi obiteljska idila bila još idiličnija moglo bi pridonijeti planirano ulaganje koje se na ime Josipe (Jurline) Nikoličius priprema upravo u Selinama koje administrativno pripadaju Općini Starigrad Paklenica.

image

Mindaugas Nikoličius se obiteljski i poslovno skrasio u Dalmaciji

Tom Dubravec/Cropix

Gospođa Nikoličius odnosno "gospođa nogomet" investitorica je rekonstrukcije nekadašnjeg prizemnog poslovnog prostora u kojem je djelovala ugašena tvrtka za proizvodnju PVC stolarije u obiteljsku kuću.

Lokacija se nalazi nekoliko desetaka metara od mora i s izravnim prilazom na Jadransku magistralu. Josipa Nikoličius je ujedno suvlasnica polovice postojećeg objekta, površine 124 četvorna metra, kao i susjedne kuće od 224 kvadrata.

Budući da je riječ o građevinskoj i stambenoj, a ujedno i turističkoj zoni, ne sumnjamo da će se ulaganje isplatiti obitelji Nikoličius koja je od Upravnog odjela za prostorno uređenje Zadarske županije zatražila građevinsku dozvolu za spomenuti zahvat.

02. svibanj 2024 04:32