StoryEditorOCM
RegionalFOTO: MODNA SLIKA SABORA

Sanja i Sabina vode žestoku bitku! Zgodne političarke sa suprotnih strana dijele veliku, istu strast

Piše Barbara Marinović/100posto
2. studenog 2018. - 19:22
1440x620_1541171352puticaglasovac

Otkad je otišla Milanka Opačić, ostao je SDP siromašniji za jednu od žena koje su uvijek privlačile pozornost i svojim dobrim modnim kombinacijama. No, to je srećom Sabina Glasovac da spasi stvar!Zgodna političarka prava je modna odlikašica, a kombinacijama koje nosi u Saboru redovito privlači pozornost. Nikada pretjerana, uvijek odmjerena, usklađena, pristojna, no nikako dosadna. Sve što oblači, nosi sa stilom, a na odmet nije ni odlična linija, donosi 100posto.hr.

Nije ženama u politici funkcija da budu moderne, niti im treba svaki gaf zamjeriti, no treba pohvaliti - jer i to je znanje, kvaliteta, odlika karaktera i određene vještine. A, biti zanimljiv u gabaritima poslovne elegancije posebno je zahtjevno.

Otkako je prešla kod Milana Bandića, Marija Puh živi život u bojama. Živahnu kombinaciju plave i žute pokazala je nedavno u Saboru. Odbjegla HNS-ovka inače je nešto sklonija tamnijim nijansama pa je tako u listopadu pokazala kombinaciju crne i bordo boje, a zna kombinirati crno i s prugicama. Dok je još bila članica bivše strane, majicom je zatražila da se što skorije ratificira Istanbulska konvencija. Potez je to za svaku pohvalu te dokaz da se nekad modom i odijevanjem može reći i nešto više! Inače, obzirom sa su joj svega 32 godine, mogla bi Marija nekad birati i nešto živahnije kombinacije.

Ivana Ninčević Lesandrić također se voli poigrati modom. Ima jako dobrih modnih trenutaka, i među zanimljivijim je damama u Saboru. MOST-ovka voli bluze, boje, tunike, mašne... Nije neprimjerena, no kombinacijama unosi živost u modno dosadnjikavo okruženje. Treba priznati da najelegantnije izgleda u jednostavnim kombinacijama, primjerice - potpuno bijeloj kakvu je nosila u ljeto prošle godine. Visoka, crnokosa političarka nema potrebe pretjerivati.

Jako dobro zna se odjenuti HDZ-ova Sanja Putica. Lijepa Dubrovkinja oblači se trendovski, no također primjereno. Lijepo lice, frizura, nakit, pomno odabrani komadi. Sanja zna znanje i ne treba se mijenjati, već putem sjajnih stajlinga nastaviti i dalje, a mnogim svojim kolegicama mogla bi dati pokoji savjet. Kad bi se kojim slučajem HDZ i SDP sukobili na modnom frontu Sanja i Sabina bile bi prava mrtva trka.

Muški kolege jednostavno su toliko monotoni i anemični da se o njima nema što niti pisati. Iako je poznato da se i odjećom mogu određen poruke poslati, a imidž graditi. Nemaju ni previše opcija, ukalupljeni su u odijela koja moraju nositi i previše prostora za modno izražavanje nemaju. Žene su tu u boljoj poziciji, a neke to itekako znaju iskoristiti.

14. travanj 2024 16:24