StoryEditorOCM
RegionalIZ RUKE U RUKU

Scene dilanja usred splitskog Geta podsjetile na ono heroinsko doba. Kupac čak dobio priliku odabrati iz hrpe pizeva!

Piše N.C./SD
5. lipnja 2023. - 21:45

Leća najpoznatije splitske kamere, ona u ulicu Obrov, pokraj kluba 305 AD, se već maksimalno užarila - a tek je početak lipnja! 

Nakon što je svibanj na ovu lokaciju nanijeo prve vjesnike odlične sezone - obavljanje male nužde, obavljanje velike nužde, obavljanje nužde na usta, valjanje po podu, gađanje bocom i pokazivanje golih stražnjica - sve topliji dani očito provociraju naše drage goste da skinu sa sebe sav arsenal turističke potražnje. 

Tako je, nakon što je pred tjedan dana zabilježeno masovno drogiranje, sada ovjekovječena i prva ovogodišnja trgovina drogom.

Na snimci vidimo dilera te zainteresiranog kupca kako iz novčanika izvlači ugovorenu svotu. Međutim, nakon što mu prodavač pokaže piz, korisniku - iz nepoznatih razloga - očito pada interes. Poslije kratkotrajne razmjene, trgovac narkoticima vadi smotuljak se više spremnih pizeva i demonstrira ih turistu, vjerojatno kako bi ga uvjerio da su svi isti. 

U tom trenutku primjećujemo da kupac u ruci drži - barem se tako čini - dvije novčanice, od kojih je jedna od 20 eura. 

Konačno, transakcija je prihvaćena, dobra su se razmijenila i svatko odlazi svojim putem. Jedan uživati u drogi, a drugi u blagodatima splitskog turizma...

26. rujan 2023 17:30