StoryEditorOCM
RegionalZLODJELO U SALIMA

Sebastian Jagić: "Neki mi je monstrum konopom udavio tek okoćeno pule i privezao ga za majku koja ga je vukla okolo po oboru. Policajci su bili zgroženi..."

Piše P.O.
10. srpnja 2022. - 19:03

Poznati saljski OPG-ovac Sebastian Jagić nije mogao vjerovati što je jutros zatekao na svom imanju tri-četiri kilometra udaljenom od Sali.

-Na tom imanju držimo naše magarce, brat je bio jučer i nahranio ih, dao im vode, kao i svakog dana. Tamo je bila vezana i jedna magarica koja je svaki čas trebala donijeti na svijet mlado pule. Jutros sam tamo pošao, jer te umiljate životinje pokazujemo turistima, oduševljeni su i vole se pokraj njih slikati. Ali, netko od turista me pita "što je ovom malom", priča nam Sebastijan zgrožen onim što je vidio:

-Malo pule, tek okoćeno, neki je divljak udavio konopom i drugim krajem konopa ga vezao za majku!? Koji monstrum to može napraviti, ima li stvarno takvih neljudi, pita se Sebastijan.

Po njegovoj se procjeni ne radi ni o kakvom dječijem nestašluku, jer je imanje udaljeno tri-četiri kilometra od Sali, to je, po njegoovj računici morao biti odrastao čovjek s autom.

-To čovjek ne može uraditi, to je neki monstrum! Zvao sam policiju, bili su na očevidu i uzimali otiske prstiju, a i oni su bili zgroženi, kao  i cijelo mjesto, ovakvo što se ne pamti. Pa taj je bolesnik vezao tek okoćeno pule za majku, a ona ga je vukla okolo po oboru, to je strašno, nemam riječi, kazao nam je Sebastijan Jagić.

image
Privatni album/ Zadarski.hr
image
Privatni album/ Zadarski.hr
image
Privatni album/ Zadarski.hr
image
Privatni album/ Zadarski.hr
image
Privatni album/ Zadarski.hr
25. travanj 2024 03:20