StoryEditorOCM
RegionalU ZEMUNIKU DONJEM

Sinoć održan ‘Ravnokotarski gastro stol, uz raspoloženog Mladena Grdovića feštalo se do duboko u noć!

Piše Zadarski.hr
12. kolovoza 2023. - 10:40

U petak, 11. kolovoza, u organizaciji Općine Zemunik Donji i Turističke zajednice Ravni kotari, u Zemuniku Donjem održana je manifestacija "Ravnokotarski gastro stol." Manifestacija je bila prilika za predstavljanje proizvoda lokalnih proizvođača, za promociju njihovog rada i njihovih  proizvoda kao i za prodaju.  Posjetitelji su imali priliku degustirati proizvode i kupiti autentične lokalne proizvode direktno od proizvođača. Brojni posjetitelji također su iskoristili ovu priliku kako bi okusili tradicionalnu hranu te  doživjeli autentičnu kulturu ovoga područja.

"Ravnokotarski gastro stol" pružio je priliku velikom broju posjetitelja da ponesu kući jedinstvene suvenire.

Na "Ravnokotarskom gastro stolu" predstavilo se 35 izlagača, a na štandovima su se mogli pronaći raznovrsni proizvodi kao što su domaći sirevi, med, džemovi, rakije, vina, suhomesnati proizvodi, suveniri te razni drugi proizvodi vezani uz lokalnu kulturu i tradiciju.

Uz sajam ravnokotarskih proizvoda, tijekom večeri održavao se bogat kulturno zabavni program, tako se u Zemuniku Donjem moglo pronaći za svakoga ponešto od radionica za djecu i roditelje, predstave za djecu “Škatulica pričica”, nastupe brojnih klapa i kultuno umjetničkih društava te koncert Mladena Grdovića. Veliki broj posjetitelja uživao je u ovoj manifestaciji do ranih jutarnjih sati.

image

Ravnokotarski gastro stol

TZ Ravni kotari
image

Ravnokotarski gastro stol

TZ Ravni kotari
image

Ravnokotarski gastro stol

TZ Ravni kotari
27. travanj 2024 09:14