StoryEditorOCM
RegionalAJME VLASNICIMA

Snažna eksplozija probudila Splićane, hitne službe izjurile na teren: ‘Požar je gasilo 15 vatrogasaca, garaža izgleda stravično‘...

Piše Marija Vuković/PSD
3. prosinca 2021. - 08:54

NOVIJE

7:20 U Požaru koji je izbio sinoć na Pujankama nema ozlijeđenih osoba, potvrdila je policija koja će danas obaviti očevid kako bi se utvrdio uzrok požara i materijalna šteta.


00:20  Neslužbeno se može doznati da je potpuno izgorjelo najmanje šest motora i barem dva automobila. No, šteta ima i na okolnim vozilima. Tek će se trebati utvrditi pod kojim se okolnostima vatra proširila, odnosno, kako je došlo do eksplozije i požara u garaži i kolike su ukupne štete. Nema dojava o ozlijeđenima.

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix


RANIJE: 
23.50
 Nešto iza 23 sata na Pujankama je došlo do eksplozije koja je probudila stanovnike okolnih kuća i zgrada. Budući da je intervencija još uvijek u tijeku, nismo uspjeli dobiti mnogo informacija. Vatrogasna vozila zaputila su se u Tijardovićevu ulicu.

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix
image
Čitatelj


image
Paun Paunovic/Cropix

- Dojavu smo dobili u 23.24 sati, a kolege su još uvijek na terenu s vatrogascima - kratko su nam rekli iz splitske policije. 

Požar nastao u garaži gase vatrogasci, a špekulira se da je planuo jedan od parkiranih automobila. 

- Na mjestu događaja imamo dva vozila iz JVP Split i dva vozila iz DVD-a. Sveukupno 15 vatrogasaca trenutno gazi požar, ali nemamo više informacija, odgovorili su na naša pitanja u ŽVOC-u. 

Ni vatrogasci ni policija zasad nemaju informaciju o tome ima li ozlijeđenih. 

Prema dojavama očevidaca, gori nekoliko skutera i vozila.

image
Paun Paunovic/Cropix
image
Paun Paunovic/Cropix


image
Paun Paunovic/Cropix


Prizore s poprišta eksplozije i požara pogledajte u gornjoj fotogaleriji Cropixa

19. travanj 2024 09:14