StoryEditor
RegionalONI DOLAZE

Stigli su nam prvi Česi: Češka nacionalna televizija objavilareportažu o obitelji koja ni ove godine nije zaobišla jadransku rivijeru

Piše JL
18. svibnja 2020. - 21:11
HANZA MEDIA

Teško da nam ove godine itko može napraviti veću reklamu od turista, posebno nakon što su jučer na nacionalnoj televiziji objavili reportažu o prvim Česima na Jadranu.

Skypeom su razgovarali s Ivom Hegerom, Čehom iz Olomouca koji svake godine s obitelji dolazi na makarsku rivijeru, točnije u Malu dubu, a prijetnji virusu usprkos, obitelj se niti ove godine nije htjela odreći odmora.

Do Hrvatske su putovali bez problema, a najdulje su prelazak granice čekali na Macelju, gdje su trebali graničnim policajcima predočiti neki dokaz o rezervaciji smještaja.

- Ostavili smo im sve potrebne podatke poput broja telefona i emaila i dalje nije bilo nikakvih problema, pustili su nas normalno do destinacije -ispričao je Heger i napomenuo kako se Hrvati iznimno raduju češkim posjetiteljima.

Obitelj će u Hrvatskoj ostati do kraja mjeseca, a ne smeta im niti činjenica da će po povratku morati u 14 – dnevnu karantenu.

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 06:39