StoryEditorOCM
RegionalTREBA JOJ POMOĆ

Švedska manekenka Isabella Viola Lindblom ipak nije napustila nenaseljeni otočić Jaz kod Rogoznice, dovela je psa i 15 kokoši

Piše Zadarski.hr
14. lipnja 2022. - 22:07

Iako su iz PU šibensko kninske policije za Dnevnik Nove TV kazali kako švedska manekenka Isabella Viola Lindblom više nije na otoku, njihov prilog demantira policijske navode jer je manekena koja je uzurpirala otok Jaz na njemu i danas viđena. 

- Nastavno na upit obavještavam Vas da prema našim evidencijama 31-godišnja državljanka Švedske od postupanja policije prema njoj nije prijavila boravak u RH. Također, zakonski propisana kazna za prekršaj iz upita iznosi 200 kuna + 100 kuna sudskih troškova, odgovorili su za Dnevnik Nove TV iz PU šibensko kninske navodeći kako se švedska manekena na otoku nastanila zajedno s 15 kokoši i jednim psom.

Načelnica Općine Rogoznica, Anita Živković kazala je kako slavnoj manekenki ništa nije problem platiti što ujedno općinskoj vlasti predstavlja problem.

- Sve kazne koje su u našoj domeni, mislim na državu i zakone, ona to plati i to je to, istaknula je načelnica i dodala kako "s najljudskije strane, toj ženi triba pomoć".

 

03. svibanj 2024 09:55