StoryEditorOCM
RegionalDODATNE EDUKACIJE

Turisthotel pokrenuo TH Akademiju, djelatnici uče najnovije trendove u ugostiteljstvu za podizanje kvalitete usluge, unatoč pandemiji koronavirusa

Piše Mišel Kalajžić
14. svibnja 2020. - 19:31

U sklopu priprema za turističku sezonu i uoči ponovnog pokretanja poslovanja svojih ugostiteljskih objekata u Zadru, Turisthotel d.d. održava dodatne edukacije svojih zaposlenika u okviru vlastitog redovitog edukacijskog programa pod nazivom TH Akademija. Edukacije se odnose na najnovije trendove u ugostiteljskom sektoru, a provode se u suradnji s konzultantskom tvrtkom HGE Consilio.

- Nezahvalna situacija u kojoj se turističko-ugostiteljski sektor našao uslijed pojave i širenja COVID – 19 virusa poslužila je kao dodatni poticaj za održavanje još jedne u nizu edukacija za zaposlenike Turisthotela. Turisthotelova akademija namijenjena je unaprijeđenju znanja i vještina vlastitih zaposlenika, u prvom redu ugostiteljskog kadra, ali i domaćica, recepcionera te ostalih profesija vezanih uz objekte samog Turisthotela. Ovog puta, edukacija je prvenstveno usmjerena na ugostiteljski sektor. Suradnja je ostvarena s konzultantskom tvrtkom HGE Consilio, a tekuće edukacije obuhvaćaju ''tematiku poznavanja vina, piva i koktela, ali i edukaciju o područjima poput organizacije rada, timskog rada, komunikacije s gostima i prodaje'', navodi glavni edukator Denis Galić.

Edukacije će trajati narednih desetak dana, uključuju praktičan i teorijski dio nakon kojeg će polaznici pristupiti polaganju ispita. Polaznici edukacije ostvaruju i certifikat o novostečenom znanju i vještinama. Trenutna situacija i problemi s kojima se turističko-ugostiteljski sektor posljednjih mjeseci susreće ne smiju biti opravdanje za pad razine kvalitete ponude. U Turisthotelu smo toga svjesni i sukladno tome nastavljamo s dugoročnim planom unaprijeđenja ponude u svim našim objektima na čelu sa Zaton Holiday Resortom. Ova edukacije je samo jedan od naših koraka u tom pravcu - poručuju iz zadarske turističke tvrtke.

18. travanj 2024 04:40