StoryEditorOCM
RegionalDANAS U BEČU

Turistička prezentacija Zadarske regije kroz eno-gastronomski doživljaj u partnerstvu s renomiranim brendom Falstaff! Pogledajte video...

Piše Zadarski.hr
24. travnja 2023. - 14:15

Događanje koje slavi najraznovrsniju hrvatsku regiju - Zadarsku regiju, i donosi dalmatinski stil života izravno u europsku metropolu, Beč! Dobra hrana i delicije, vrhunska vina i koktel... 

Turistička zajednica Zadarske županije danas gostuje u glavnom gradu Austrije, gdje će kroz eno-gastronomski doživljaj u partnerstvu s renomiranim brendom za DACH tržište - Falstaff.

- Događanje koje govori o Zadarskoj regiji kao regiji punoj okusa, regiji koja je više od sunca i mora, u kojoj sunce i more stvaraju proizvode i jela iznimnih okusa. Od maslinovog ulja preko vrhunskih vina do sireva i još mnogo toga. Savršen događaj za predstavljanje uzbudljive kulinarske Zadarske županije kao turističke regije, ali i predstavlijanje proizvoda na tržištu - poručili su iz TZ-a Zadarske županije. 

Ciljane skupine ovog događaja su mediji specijalizirani za travel i gastro, eno-gastro scena, turistički profesionalci, privatni konzumenti. 

image

digitalni broj 1. u Austriji

Screenshot/

O Falstaffu

Osnovan 1980. kao vinski časopis u Austriji, Falstaff je danas etablirana medijska platforma na njemačkom govornom području Europe s vodećim publikacijama web stranicama u Njemačkoj, Austriji i švicarskoj. Tiskani i e-časopisi Falstaff, uključujući proširenja linija, čine Falstaff najvećim časopisom o vinu, hrani putovanjima na njemačkom govornom području Europe s ukupnom nakladom od oko 150.000 primjeraka.

U sve tri zemlje Falstaff objavlįjuje autoritativne godišnje vinske vodiče koji odražavaju i predstavljaju vinske industrije tih zemalja. Njemački i austrijski vodiči pojavljuju se i na engleskom jeziku. Uz početne stranice falstaff.at, falstaff.de falstaff.ch, biltene, prisutnost na društvenim medijima i aplikacije vodiča, Falstaffova ukupna publika i zajednica broje se u milijunima Falstaff je i digitalni broj 1 medij u cijeloj Austriji.

Digitalni doseg ove izdavačke kuće je 22,3 posto i više, točnije 79.000 donositelja  odluka, te ga čini najboljim medijem za doseg visoko-kvalitetne ciljne publike.

image

ilustracija

Tz Zadarske županije/Slobodna Dalmacija

Zadrani su se potrudili

Okosnicu eventa čine pomno odabrane brendirane eno-gastro postaje koje provode goste na kratko putovanje u Zadarsku regiju poput reprezentativnnih vina, maslinova ulja, paškog sira i drugih delicija Zadarske županije. Renomirani chefovi pripremaju na kuharskim postajama na licu mjesta tradicionalna jela s namirnicama proizvođača.

POSTAJE:

1. ZADAR 1-chef Josip Vrsaljko

2. ZADAR 2- chef Saša Began

3. ZADAR REGION ARHIPELAG - stanica za kuhanje ribljih proizvoda i jela 

4. OTOK PAG

Udruga paškog sira - Sirane otoka Paga uz prezentaciju izrade čipke i narodnih običaja/nošnji

5. FALKENSTINER PUNTA SKALA RESORT

Chef i koktel majstor - Jelo lokalnog karaktera i predstavlja Zadarsku županiju

5. MAŠKOVIĆA HAN BOUTIQUE HERITAGE HOTEL - živa rekonstrukcija povijesti (vitezovi i otomanski vojnici)

Gastro dio: baklave koje će pripremiti kuhari Mašković hana

6. 4 PUNKTA S PO 2 VINARA

 

Program

15:00-17:30 B2B gosti

17:30-20:00 B2C gosti

18:00 Službeni pozdravni govor

20:00 Okvirni završetak događanja

08. svibanj 2024 03:03