StoryEditorOCM
RegionalKRAJEM LIPNJA

Turistička zajednica grada Biograd na Moru organizira prvi Biograd Family & Friends Festival (BFF Festival)

Piše Zadarski.hr
6. lipnja 2023. - 09:25

Rezervirajte vikend 23.- 25.06.2023. za sportske aktivnosti na otvorenom, jer Turistička zajednica grada Biograd na Moru organizira prvi Biograd Family & Friends Festival (BFF Festival). Prijavi sebe i člana obitelji ili prijatelja na BFF Trail u paru, tandemsku kajak utrku te SUP utrke prilagođene rekreativcima, sportašima i zaljubljenicima u sportske aktivnosti na otvorenom, sudjelujte u zanimljivim radionicama i tradicionalnim igrama za cijelu obitelj te uživajte u odličnoj zabavi i jedinstvenom outdoor vikendu!

Ukoliko je za vas definicija dobrog vikenda = nezaboravan provod s obitelji i/ili prijateljima, u kombinaciji sa sportskim aktivnostima na otvorenom, zanimljivim radionicama za djecu i odrasle te neizostavnim tradicionalnim igrama, tada je Biograd na Moru #placetobe od 23. do 25. lipnja!

Kako je cijeli festival „obiteljski“, odnosno „prijateljski“, na BFF Trail utrku natjecatelji se mogu prijaviti samostalno (staze od 3 ili 7 km), ali i kao par (članovi obitelji, prijatelji), gdje u kombinaciji trče 7 + 3 km. Rezultati se zbrajaju, a najbrži parovi osvajaju vrijedne nagrade. BFF Kajak utrka također se vozi u paru, a osim veslanja natjecatelji moraju izvršiti i zadatak na otočiću Sveta Katarina (u neposrednoj blizini Biograda na Moru). Na BFF Festivalu vas očekuju i SUP utrke – Fjaka (1,3 km) za one koji nemaju prethodnog veslačkog iskustva pa žele isprobati ovu zanimljivu morsku disciplinu, i Furija (3,9 km) za iskusne veslače koji žele prvi uveslati u start!

Osim natjecateljskih disciplina, pripremili smo i niz zanimljivih besplatnih radionica za djecu i odrasle - SUP i kajak za početnike, jogu, sportske poligone za djecu, slackline radionice, radionice plesa na svili i hammocku, odgoj s glazbom, pilates & resistance trening, tradicionalne dalmatinske igre...

Nakon radionice učenja veslanja na SUP-u, možete se prijaviti na vođenu SUP turu s Goranom Špaletom, kineziologom i finalistom prošlogodišnjeg Survivora te uživati u pogledu na Biograd na Moru, s mora! Ne propustite ni atraktivan nastup naše Xiomare koja nam je pripremila posebnu točku plesa na svili i hammocku.

„Aktivan odmor postao je neizbježan segment turističke ponude, a mi smo ove godine odlučili ujediniti sportaše, rekreativce i zaljubljenike u sportske aktivnosti na otvorenom te organizirati BFF FESTIVAL, na predivnim lokacijama Biograda na Moru, u trajanju od tri dana, i to 23., 24. i 25. lipnja. Povedite obitelj i prijatelje, prijavite se na natjecateljske discipline te nam se priključite na zanimljivim besplatnim radionicama. Sigurni smo da će svatko pronaći omiljenu aktivnost ili otkriti novi talent, a smijeha i zabave neće nedostajati!“ – izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Biograd na Moru, Nives Jeličić.

Organizacijom BFF Festivala želimo obogatiti turističku ponudu u našoj županiji. Vjerujemo da je ovo početak jednog zanimljivog projekta koji, osim što promovira sve naše ljepote i blagodati prirode, promovira i zdrav način života te rekreacijski i aktivan odmor za cijelu obitelj.

Sve detaljne informacije i prijave na natjecateljske discipline i radionice nalaze se na našoj Internet stranici https://discover-biograd.com/hr/manifestacije/biograd-family-friends-festival,-23-,-24-i-25-06-2023.

Novosti vezane uz održavanje Festivala možete pratiti i na našim društvenim mrežama Facebook https://www.facebook.com/DiscoverBiograd te Instagram https://www.instagram.com/discover_biograd/.

image
TZ Biograd na Moru
28. rujan 2023 00:28