StoryEditor
RegionalIZ KRALJEVSKOG GRADA

Turistička zajednica Grada Nina dobila godišnju turističku nagradu "SIMPLY THE BEST 2021" za projekt "Slidite stope moje"

Piše Zadarski.hr
26. studenog 2021. - 10:51

Turistička zajednica grada Nina dobitnik je godišnje turističke nagrade "SIMPLY THE BEST 2021" u kategoriji novih turističkih proizvoda u turizmu koju dodjeljuje UHPA - Udruga putničkih agencija i časopis Way to Croatia. "Simply the best" je tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu. Nagrada je primljena za projekt "Slidite stope moje" kako je u 2021. bio službeni naziv serije besplatnih kostimirani turističkih razgledavanja kraljevskog grada Nina kroz ulogu pjesnika Zoranića u pratnji vile Hrvatice.

Usprkos pandemiji Covid 19, pažljivim organiziranjem, uz primjenu propisanih mjera kostimirani turistički vodiči su u ulozi Petra Zoranića Ninjanina i vile Hrvatice u predsezoni i post sezoni te tijekom glavne sezone odradili niz vođenja unutar kojih su na nekoliko mjesta izvodili performans iz hrvatskog romana "Planine".

Taj program Living history kao novi turističkih doživljaj kvalitetne razine prepoznat je od turističkih djelatnika te je tako Nagrada Simply the best stigla u Nin.

Turistički djelatnici iz ninske turističke zajednice Marija Dejanović i Ana Glavan, te turističke agencije "Nin turizam" Kristijan Čvrljević sudjelovali su u poslovnom dijelu godišnjeg okupljanja Turističke burze PUT kojoj je cilj susret nositelja ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turizmu.

24. svibanj 2022 18:03