StoryEditorOCM
RegionalDOŠLI SU DO 70 POSTO

U tri subotnja ciklusa cijepljeno 447 otočana s Ugljana i Pašmana

Piše Zadarski.hr
28. studenog 2021. - 09:11

Jučer je, treće subote za redom, na punktu za cijepljenje u Kalima bio velik odaziv mještana oba susjedna otoka, i Ugljana i Pašmana.

Cijepljeno je 136 osoba, što je ukupno, na punktu u područnoj školi u Kalima, u tri dosadašnje akcije subotom, 447 cijepljenih otočana! Dodaju li se tom broju i oni koji su cijepljeni kod obiteljskih liječnika, ili na drugim punktovima, otoci Ugljan i Pašman, na dobrom su putu da uskoro dosegnu procijepljenost od 70 posto.

- Medicinski timovi radili su u pojačanom broju, kako ponovno ne bi došlo do stvaranja redova, i kako bi cijepljenje proteklo bez gužvi. Zahvaljujemo svim timovima, Zavodu za javno zdravstvo Zadarske županije i posebnu zahvalu upućujemo medijima, koji od početka imaju kvalitetnu ulogu u pravodobnom informiranju javnosti, kako bi svi koji to žele, mogli pristupiti organiziranom cijepljenju - rekao je načelnik Stožera CZ Općine Kali, Frank Mišlov, te najavio cijepljenje na istom punktu i za iduću subotu, 4. prosinca, kad će se otočani moći cijepiti prvom, drugom ili trećom dozom.

16. travanj 2024 13:54