StoryEditorOCM
RegionalSTRAŠAN ZLOČIN

Ubio 16-godišnjakinju pa pobjegao! Dok je majka pila kavu, a njezina kći se spremala za školu, pomahnitali susjed je banuo u njihovu kuću...

Piše Jutarnji list
14. veljače 2020. - 11:33

"Ekipa za očevid trenutno je na putu za Lošinj. Sumnjamo na nasilnu smrt", potvrdila nam je Ankica Kolić, policijska službenica za odnose s javnošću u PU primorsko–goranske županije. Policija je dojavu dobila u sedam sati ujutro, a istragu provodi tamošnje Županijsko državno odvjetništvo - piše Jutarnji.hr.

Neslužbeno se doznaje da je je tijelo pronađeno na stubištu zgrade u Ulici lošinjskih brodograditelja  te da se na tijelu vide tragovi nasilne smrti. Navodno policija već istražuje jednu osobu koju dovode u vezu s ovim događajem. Policija je već razgovarala s 41-godišnjakom koji navodno ima saznanja o ovom kaznenom djelu. On zasad nije uhićen ni osumnjičen.

"Policija je jutros dobila dojavu da je pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, tinejdžerice u stambenoj zgradi na području Malog Lošinja. Iako joj je pružena hitna medicinska pomoć, djevojka je nažalost preminula. Trenutačno se provodi krim istraživanje nad jednom muškom osobom koja je dovedena u policijsku postaju i koja se dovodi u vezu s počinjenjem ovog djela", kazali su za Jutarnji iz PU primorsko-goranske.

Neslužbeno doznajemo kako je ubojica ušao u kuću u kojoj je bila djevojka sa svojom majkom. Navodno se radi o njihovom susjedu i u ovom trenutku se ne zna koji je bio ubojičin motiv.

Bilo je to u jutarnjim satima kada je majka žrtve ispijala kavu, a djevojka se spremala za školu. Ubojica je navodno krenuo na majku, a djevojka je ustala u njenu obranu. Prema neslužbenim informacijama počinitelj ju je ubio nožem te je pobjegao s mjesta zločina. U Malom Lošinju je policija na svim cestama provjerava automobile, trajekte, a ubojica je, navodno, i dalje u bijegu.

Iz Srednje škole Ambroza Haračića potvrdili su za N1 da je ubijena djevojka njihova učenica. "Situacija u školi je jako tužna, svi su naša djeca", kazali su u tajništvu škole, dodavši da učenici nisu dobili naputak da ne izlaze van iz škole.

26. svibanj 2023 16:09