StoryEditorOCM
RegionalGOSTI IZ POKRAJINE HAINAN

Viceguverner Wang Lu i kineska delegacija posjetili biogradsku Iliriju

Piše Zadarski.hr
8. rujna 2018. - 12:50
kinezi

Biogradsku Iliriju je, u sklopu svog boravka u Zadarskoj županiji i Republici Hrvatskoj, posjetila kineska delegacije iz regije Hainan na čelu s viceguvernerom Wang Luom. U pratnji kineske delegacije bili su predstavnici Zadarske županije i Grada Biograda.

Goran Ražnjević, predsjednik Uprave, u čijem domaćinstvu je organiziran obilazak turističkih kapaciteta Ilirije, kao jedne od tri najveće turističke kompanije u Zadarskoj županiji i među 15 najvećih u Republici Hrvatskoj, i to njenog hotelskog sektora - Ilirija Resorta, nautičkog sektora - Marine Kornati i sportsko-rekreacijskih kapaciteta - Tenis centra „Ilirije“. Upoznao ih je s temeljnim poslovnim aktivnostima kompanije, njenim kapacitetima, sadržajima i ponudom s posebnim naglaskom na sportsko-rekreacijske i nautičke sadržaje izrazivši želju da njihova posjeta bude tek početak značajnijeg dolaska gostiju iz Kine.

Regija Hainan i Zadarska županija potpisale se Povelju o uspostavi prijateljstva, stoga je u sklopu posjeta Zadarskoj županiji organiziran i posjet Iliriji obzirom da se Hainan, iako površinom najmanja kineska pokrajina, smatra turističkim biserom Kine i njihov najatraktivnijom turističkom destinacijom s posebnim naglaskom na ponudu i razvoj luksuznog turizma.

20. travanj 2024 10:58