StoryEditorOCM
RegionalUBOJSTVO IZ NEHAJA

Zagrepčanin nokautirao njemačkog turista jer mu je otkinuo retrovizor: Nijemac je ostao na mjestu mrtav, pokušavali su ga reanimirati sat vremena

Piše JL
29. kolovoza 2021. - 12:15

U subotu je iznad plaže u Baški na otoku Krku pronađeno tijelo mrtve muške osobe, a Novi list doznaje da se, po svemu sudeći, radi o ubojstvu iz nehata.

Kako prenosi Jutarnji list, u istočnom dijelu Baške zvanom Kricin, u uskoj dvosmjernoj ulici iznad plaže, vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka u jednom je trenutku retrovizorom zakačio turista s njemačkog govornog područja.

Ovaj se razljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor s automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz automobila. Nakon kratke svađe, vozač je, kako su Novom listu prepričali očevici, nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo.

Zasad nema informacija je li do smrti došlo od posljedica samog udarca ili je nesretnik pri padu udario glavom u tlo. Više detalja o uzrocima smrti bit će poznato nakon obdukcije.

Susjedi kažu kako je pokušaj reanimacije stranog turista trajao gotovo sat vremena, ali nije mu bilo spasa. Također navode kako bi vozač mogao biti u dobi od četrdesetak godina, a stradali turist desetak godina stariji. O jučerašnjoj tragediji još uvijek svjedoče tragovi krvi na ulici u kojoj se sve zbilo.

Policija se danas još nije službeno očitovala o događaju. Sinoć su priopćili kako su u poslijepodnevnim satima subote zaprimili dojavu o mrtvoj muškoj osobi na ulici iznad plaže u Baški na otoku Krku. Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci, izvijestila je Policijska uprava primorsko-.goranska.

“U poslijepodnevnim satima policija je zaprimila dojavu o mrtvoj muškoj osobi na ulici iznad plaže u Baški na otoku Krku. Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Na kriminalističko istraživanje, stoji u priopćenju PU primorsko-goranske, “privedena je jedna osoba te se nastavlja utvrđivanje relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja”. Tijelo stradalog muškarca bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, prenosi Jutarnji list.

18. travanj 2024 13:06