StoryEditorOCM
RegionalPOSLJEDNJE ZBOGOM

Zaton: Impresivna bakljada za tragično preminule zatonske anđele Josipa i Nina

Piše Branko BOŽIĆ
23. travnja 2021. - 13:19

Zatonska se mladež na impresivan i dirljiv način, u četvrtak navečer oprostila od dvojice njihovih rođaka, sumještana i prijatelja Josipa P. (21) i Nina P. (20), koji su kao što je poznato svoje mlade živote skončali u teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u ponedjeljak 19. travnja u kasnim večernjim satima na državnoj cesti D-306 u mjestu Kožino.

Naime, posljednje zbogom sa suzama u očima, uz sućut i veliko suosjećanje anđelima Josipu i Ninu, u organizaciji članova zatonskog Malonogometnog kluba (čije utakmice Josip i Nino nisu propuštali), u mjesnom portu upriličena je impozantna bakljada. Njezini sudionici, među kojima je bila brojna rodbina, te prijatelji, mještani Zatona i okolnih mjesta, kao i učenici zadarske Pomorske škole, na simboličan način upalili su 41 baklju.

image
Bakljada u Zatonu
B.b.

One su simbolično svojim plamenom iskazale ukupni broj godina Josipa i Nina, a uz prvotno održanu molitvu, počele su plamtiti točno u 22.25 sati, u vrijeme kada su se duše dvojice zatonskih mladih anđela Josipa i Nina, sa ovog zemaljskog svijeta, preselile u Kraljevstvo nebesko...

24. travanj 2024 11:26