StoryEditorOCM
RegionalSTRAH OD ‘KORONE‘

Zatvoreni izlazi s autoceste prema Rijeci, policija kontrolira sve putnike koji žele pobjeći iz Zagreba, prema Dalmaciji se zasad vozi bez restrikcija

Piše PSD
22. ožujka 2020. - 15:43

Nakon serije potresa koji su uzdrmali Zagreb, dio građana, javlja Jutarnji list, odlučio je napustiti grad te se uputio na neke alternativne lokacije.

Jedan dio njih krenuo je prema svojim vikendicama u Primorje te je na autocesti prema Rijeci pojačan promet. No, pitanje kada će i hoće li uopće stići do svojih odredišta jer je policija, prem nalogu lokalnog Kriznog stožera, zatvorila sve izlazne naplatne postaje na autocesti Zagreb - Rijeka.

- Svi ulazi na autocest su otvoreni, no zatvoreni su izlazi Delnice, Oštrovica i Vrata, i to na traženje lokalnih stožera zbog prevencije širenja koronavirusa - rečeno nam je u Hrvatskim autocestama.

Na naplatnoj postaji Kikovica policija je postavila nadzornu točku gdje se kontroliraju sva vozila kako bi se vodila evidencija dolazaka na područje Istarsko-goranske županije.

Promet se kanalizira i na izlaz Grobnik gdje policija također ima nadzornu točku i kontrolira ulaz u županiju.

Prema Dalmaciji zasad nema nikakvih restrikcija, svi izlazi s autoceste su otvoreni, tek je zbog bure zatvorena dionica Maslenica - Sveti Rok.

20. travanj 2024 00:09