StoryEditorOCM
RegionalSTANJE U PROMETU

Zbog jakog vjetra između tunela Sveti Rok i tunela Čelinka vozi se uz ograničenje brzine, autocesta otvorena za sva vozila

Piše M.K.
15. studenog 2021. - 09:08

Zbog vjetra na lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica i dionici Jadranske magistrale (DC8) između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (DC8) dodatno još i za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina vozila).

Zbog olujnih udara vjetra na dionici od čvora Delnice do čvora Kikovica, rizičnim skupinama vozila (motocikli, autobusi na kat, kamp prikolice, hladnjače i furgoni s metalnim sanducima) koja se kreću u smjeru Rijeke preporuča se izlazak na čvoru Delnice, a vozilima koja se kreću u smjeru Zagreba izlazak na čvoru Kikovica te obilazak dionice Delnice – Kikovica državnom cestom D3.

Zbog jakog vjetra na autocestama A1 između tunela Sveti Rok i tunela Čelinka te A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Kikovica vozi se uz ograničenje brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. Ponegdje ima i magle. Mogući su i odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Radovi danas 15. studenog 2021.god.;

Od 8 do 16 sati bit će zatvorena DC213 u naselju Sarvaš, na raskrižju Osječke ulice i Ulice A.T. Ujevića. Obilazak iz smjera Osijeka: DC213 čv. “Nemetin”- DC2 Vukovar-DC519 Borovo-Dalj-DC213 i obrnuto.

Do 15 sati zbog radova na Jadranskoj magistrali (DC8) između Murvice i Poličnika vozi se uz privremenu regulaciju prometa naizmjeničnim propuštanjem vozila semaforima.

27. travanj 2024 23:10