StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL - JUG

3. KOLO: Vitezovi iz Posedarja putuju u Split i očekuju bodove

Piše I.Gjergja
11. rujna 2020. - 19:51

U tri utakmice u natjecanju ove lige, ovo je drugo gostovanje Vitezova u sezoni, a sutra im je protivnik bivši prvoligaš Split. Da su pobijedili u posljednjoj utakmici OSK-a sigurno bi bodovno, ali i psihološki bilo bolje, no ide se dalje, treba ono što je prošlo zaboraviti, no izvući pouku.

Kad već govorimo o prošlosti, susret u prvom kolu sa Hrvacama mišljenja je struke da su "pokradeni". Što je tu je - nova je "stanica" Split. A Split je mlada potentna momčad koju vodi iskusni i provjereni trener Armando Marenci. Što se Vitezova tiče odrađene su pripreme za utakmicu najbolje što se moglo, dečki su svjesni situcije u kojoj su u dvije odigrane utakmice uzeli  jedan bod. Glavu gore biti će bodova, pa možda i na ovom susretu.

Zbog situacije s korona virusom, utakmica će se odigrati bez gledatelja.

- Po onome što smo prošli u ova dva posljednja prvenstvena sraza gradili smo pripremu našeg susreta sa Splitom. Oni su jedna odlično posložena momčad, mladi ne dovoljno uigrani, no vodi ih također odličan trener biti će "vatre". Nemaju boda, a to je po meni varka. Mi smo sve odradili dobro preko tjedna pripreme, da smo pobijedili OSK bila bi "puna šaka brade" no ide se bez ustezanja dalje, nema predaje. Vjerujem mojim dečkima, pozivam ih da se iskažu pa da donesemo doma bod(ove) - kazao je trener HV Posedarja, Kristijan Tuta.

Susret Split – HV Posedarje igra se u subotu u 16,30 sati na igralištu Splita - Parku mladeži. Sudac: Ivan Limov. Pomoćnici: Miho Trković, Tino Babić. Delegat: Mario Pinjušić.

20. travanj 2024 13:13