StoryEditorOCM
SportTAEKWONDO TURNIR U TINJU

Antonio Čačić: Pozvao bi vas da nas popratite imate tamo „pansion“ i dobru janjetinu i kapljicu!

Piše Ivica Gjergja
27. lipnja 2018. - 14:52
tren na otv

Ne samo za članove TK Plovanije, nego i za sve one koji žele više sportskog rada, vježbanja, stjecanja i održavanja tjelesne kondicije, na Višnjiku će se u ova dva ljetna mjeseca održati individualni treninzi.

- Dođeš na Višnjik prijaviš se sam, skoro pa besplatno, uključiš se u program i postaneš bolji. Iskustvo govori da je ljeto doba kada se najviše napreduje u sportu, kod svih generacija. Mladima traje školski odmor, a tada im treninzi super dođu da se ne uspavaju i usput napreduju u vlastitim sportskim ciljevima, poručuje trener TK Plovanija Antonio Čačić, koji će i provoditi treninge.

Treninzi se organiziraju na otvorenom velikom nogometnom igralištu na Višnjiku tri puta na tjedan, u ponedjeljak, srijedu i petak u 20 sati.

TK Plovanija u kolovozu će održati dva turnira - „Tinj open 2018“ i Korčula. Oba će se održati u večernjim satima pod svjetlima reflektora.

– I sami znate da smo nakon i za vrijeme „Zadar opena“, koji je održan u lipnju u Mocirama, u Tinju imali članove TK Bosna i bili su nakon turnira još deset dana. Tinj ih je oduševio no ne samo njih nego i sve koje smo odveli u naš kamp koji se uređuje u tom divnom mjestu. Već sad, iako smo tek najavili turnir, javili su nam se klubovi iz tri zemlje, očekujem da će to biti veliki spektakla. Pozvao bi vas da nas popratite imate tamo „pansion“ i dobru janjetinu i kapljicu, kazao je Čačić.

07. svibanj 2024 19:05