StoryEditorOCM
SportNOVO ODLIČJE ZA ZADARSKE UČENIKE

Atletičari OŠ Smiljevac prvaci Hrvatske!

Piše Ivica Gjergja
16. svibnja 2018. - 10:56
smiljevac

Nova učenička zlatna medalja stigla je u utorak u Zadar: nakon što su nedavno naslovom najboljih u zemlji obradovali košarkaši Gimnazije Franje Petrića i OŠ Šime Budinića, sada su to učinili i atletičari OŠ Smiljevac. -Poželjeli smo im sreću i uspjeh na državnom prvenstvu, a uzvratili su nam na najbolji način - OŠ Smiljevac Zadar pobjednik je državnog prvenstva u atletici.

Velike pohvale i čestitke natjecateljima i voditeljici momčadi prof. Darinki Kotlar, poručuju iz Županijskog saveza školskog sporta Zadarske županije.

Prisjetimo se da tu kolajnama nije kraj jer je i OŠ Benkovac netom postao pobjednik Državne poluzavršnice u futsalu skupine Jug za 5. i 6. razrede i čeka ih državno finale u Vinkovcima. Tehnička škola Zadar završila je nastup na državnom prvenstvu u futsalu na 4. mjestu, a čestitke idu i učenicama Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole za uspješan nastup i osvojeno 4. mjesto u nacionalnom natjecanju srednjih škola u futsalu za djevojke. Prije toga broncu na državnom prvenstvu iz futsala uzeli su i talentirani dječaci iz ŠK Benje Zadar.


 


 

19. travanj 2024 13:54