StoryEditorOCM
SportZIMSKA VERZIJA TURNIRA

"Badminton za sve" ponovno na Višnjiku

Piše MG
18. prosinca 2019. - 22:30
arun (1)

Ekipa iz Badminton Kluba Zadar organizira zimsku verziju svog proljetnog turnira "Badminton Za Sve". Tako će svi oni koji uživaju u ovom sportu, profesionalno ili amaterski, ovoga vikenda, 21. prosinca, igrati badminton na Višnjiku u Dvorani 2 od 10 sati.

Kako nam je rekao organizator i vlasnik kluba Indijac Arundeep Singh, cilj turnira je dovesti badmintonsku zajednicu u Zadar

- S obzirom na to da u Zadru badminton i nije toliko popularan sport, ovaj turnir je usmjeren na igrače početničkih razina te im pruža priliku za igranje s raznim drugim igračima. Iz istog razloga format turnira osigurava više utakmica za sve, a ne eliminacije. Ove smo godine na našem prvom turniru, u svibnju, imali 48 igrača, a nadamo se da broj neće puno pasti u ovom zimskom izdanju – poželio je Arun te dodao kako su se do sada prijavile ekipe iz Bihaća, Širokog brijega, Splita i Brača.

- Imamo i jednog igrača iz Japana, jednog iz Kine te jednog iz Velike Britanije. Postajemo pravi mali međunarodni turnir. Sa svakim događajem prikupljamo povratne informacije i pokušavamo poboljšati za sljedeći. U budućnosti, ako dobijemo potporu Županje i ili SZGZ-a, planiramo organizirati i više turnira, posebno za djecu i mlade. Radimo sve što je u našoj moći kako bismo razvijali i promovirali badminton u Zadru, no samo i mala podrška čini čuda – zaključio je Arun.

24. travanj 2024 10:32