StoryEditorOCM
SportIZJAVE NAKON UTAKMICE: BAŠIĆ, NAGLIĆ I NAZOR

Bašić: Zadarsko ludilo nas je nosilo!

12. svibnja 2018. - 23:33
zadar_cibona26-120518

Lovre Bašić, igrač Zadra:

- Čestitke Ciboni na borbenoj utakmici, jednako tako i mojim suigračima jer smo se svi skupa probudili u drugom dijelu, odnosno, u prvo smo ušli mlitavo. U nastavku smo krenuli borbenije, nadoknadili prednost Cibone, nadskakali ih i dobili na mišiće. Publika? Puno nam je pomogla situacija na tribinama, naše zadarsko ludilo nas je nosilo.

Aramis Naglić, trener Zadra:

- Sve čestitek igračima. Igrali smo praktički bez Jakova Vladovića i ranije se znalo da neće biti Mislava Brzoja, a oni su nam jako bitni. Ambijent i događanja na tribinama su nam dosta pomogli. U početku nas je drmala trauma od Kup utakmice, međutim, kasnije naš briljantan skok i energično drugo poluvrijeme su nam donijeli pobjedu. Sjajno je odigrao Luka Božić i drago mi je zbog njega, jednako tako vrijedi i za Lovru Bašića, on zapravo voli ovakve utakmice i mislim da mu je ovo najzrelija utakmica otkako s klupe vodim Zadar.

Ante Nazor, trener Cibone:

-Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi, bili su bolji od nas kad su preuzeli kontrolu utakmice. Napadačkim skokom su dolazili do trećeg i četvrtog napada. Kad smo izgubili obrambeni skok ušli smo u probleme. U trećoj četvrtini sam rekao igračima da previše žure, kao da mi hvatamo rezultat. Istina, imali smo kasnije slabiji šut, ali ne vjerujem da smo zbog lošeg šuta izgubili, bilo je tu drugih elemenata u našoj igri koji nisu bili kako treba. Čestitam navijačima na krasnoj atmosferi, dekoru i nadam se da ćemo se opet vidjeti u Zadru.

20. travanj 2024 00:12