StoryEditorOCM
SportPAKOŠTANE KUP 2020

Bilice s nulom prošle Ajduka, Torovi vole Drage, a Tribunj popio H20 iz Benkovca

Piše Ivica Gjergja
28. lipnja 2020. - 09:34

Veteranski susret Bilica i Ajduka prva je odigrana utakmica na turniru bez postignutog zgoditka. Inače je bila dosta atraktivna, bilo je lijepih poteza, ali slabe završnice i dobrih obrana vratara. Bilice su prošle dalje zbog boljih prijašnjih rezultata.

U drugoj veteranskoj utakmici Torovi su za jedan zgoditak bili uspješniji od Draga. Već u trećoj minuti postignut je zgoditak preko Čuline koji je suparničkog vratara Slobodana Marušića - Ribu uhvatio na „krivoj nozi“, a ovaj nije vidio loptu koja mu je prošla pored ruku u gol. Bio je to jedini pogodak na susretu koji je Torovima donio pobjedu. Drage su ulagale napore, ali „parkirani autobus“ u obrani protivnika odredio je pobjednika susreta.

image
Ekipa CB H20 Benkovac YB
I. Gjergja

Na kraju večeri odigrana je izuzetno kvalitetna utakmica seniora Tribunja i CB H2O Benkovac YB. Na njoj je bilo svega dobroga, od lijepih proigravanja, driblinga, duplih paseva ali falilo je zgoditaka. Vratari Krešo Erak (Tribunj) i Antonio Tomljenović (CB H2O Benkovac YB) radili su čuda na vratima i bili prava brana napadačima. Susret su nakon regularnog dijela odlučili šesterci, gdje je za jedan gol više Tribunj otišao dalje. Da su dečki iz CB H2O Benkovac YB otišli dalje ne bi bilo nezasluženo, no morat će pričekati neku drugu priliku.

- Nisam deprimiran, igrali smo dobro namučili smo odličnu momčad Tribunja, ali šesterci su uvijek neizvjesni. Mi smo jedan promašili, a oni nisu i to im je donijelo pobjedu. Čestitam jednim i drugima na fer i korektnoj igri, nekad ni bolji ne prolaze, kazao je voditelj CB H2O Benkovac YB, Nikola Ilić.


REZULTATI

Veterani

BILICE – AJDUK 0:0

image
Povjerenik za veterane Mladen Čudina
I. Gjergja

PAKOŠTANE – Malonogometno igralište Krč. Gledatelja 200. Suci: Ivan Čačić i Damir Lerga.

BILICE: Jurić, Ćaleta – Car, Kartelo, Grgas – Grando, Dubravica, Bljaić, M. Gatara, J. Gatara, Bačelić.

AJDUK: Smolić, Prtenjača, Erstić, Galešić, Šarić, Peričić, Nadinić, Bobanović, Mikulić, Birkić, Perković. Voditelj: Denis Galešić.


 

TOROVI – DRAGE 1:0

image
Klupa ekipe Torovi
I. Gjergja

TOROVI: Bjeliš, Čulina 1, Pešić, Flipović, Birkić, Mitrović, Brkljača, Šestan, Lukić. Voditelj: Ilija Lukić.

DRAGE: Marušić-Riba, Verunica, Juričić, S. Vulin, J. Vulin, M. Vulin, Sorić, Peričić, Miletić, Kapović. Voditelj: Mile Vulin.

 


Senior

TRIBUNJ – CB H2O BENKOVAC YB na šesterce 3:2 (0:0)

image
Sudačka trojka
I. Gjergja

TRIBUNJ: Erak, I. Stipaničev 1, D. Stipaičev, Arambašić, Kujunđić, Tabula, Troskot, Popov 1, Jamičić 1.

CB H2O BENKOVAC YB: Tomljenović, Abramović, Duvančić, Brekalo, Šendula, Šušak 1, Župan 1, Ilić, Bilaver, Ljutić. Voditelj: Nikola Ilić.


 

Raspored za nedjelju:

U 20 sati Benkovačko selo – Škabrnja – veterani

U 21 sat 4. ASA – Varoš

U 22 sata Konoba Nikol – Skalice 2017.

24. travanj 2024 17:29