StoryEditorOCM
SportINVENTURA TREĆE LIGE

Biograđani uz puno sreće do tri, a Posedarci promašivali i uzeli samo bod

Piše Ivica Gjergja
6. rujna 2020. - 17:52

Šest je bodova bilo u igri i trebali su po svemu najavljenom ostati kod županijskih trećeligaša Primorca i HV Posedarja. Ostalo ih je četiri, je li to malo? Istina tri su velika boda u Biogradu u srazu sa Splitom  uzeli igrači Primorca, zabili dva zgoditka nakon lijepih akcija, što raduje, i mirno nastavljaju dalje. Prijetila je mlada i potentna momčad Splita, imala je i prilika, ali ih nije uspjela realizirati, istakao se tada vratar domaćih Mate Stojanov. Trener Mirko Labrović nije u potpunosti zadovoljan igrom, ali zna da  je igra njegovih igrača iz kola u kolo sve bolja, tečnija i ide se prema onome što struka traži. Također trebaju se vratiti dva igrača koji su već duže van kadra.

HV Posedarje je na igralištu „Gordan Demo“ sve pripremilo kako bi uknjižili tri boda. U povijesnoj trećeligaškoj utakmici nakon 20. godina u srazu sa OSK-om do 15. minute ali i kasnije imali su sve: igru, rezultat, vodstvo i bili zadovoljni nakon Jurićevog gola. No spletom nekih čudnih okolnosti gosti su iz jedne akcije koja ni u kom slučaju nije „mirisala“ na gol poravnali rezultat u 37. minuti. Domaćini su imali više od igre, te u tri navrata Smokrović, Rončević i Jurjević nisu uspjeli realizirati svoje prigode. 

-Nismo dobro ušli u utakmicu, no tri boda su tu. Protivnik nas je iznenadio s nekoliko dobrih akcija gdje su pogođene stative, a mi imali i sreće i na početku i na kraju. Mi smo dali golove i tu sam zadovoljan. Nije to još ono čemu težimo, neke stvari ne funkcioniraju prema naprijed, puno je tu novih igrača. Čestitam im na pobjedi jer smo se obranili kada je trebalo, ali i znali dva puta dobro zaprijetiti i ostaviti bodove doma, kratko je kazao trener Primorca Mirko Labrović.

-Nema plakanja, nema suza, osvojen je bod, a da je bilo u „ništa“ ..Dobro smo pripremili smo utakmicu, željeli smo pobjedu, no danas svatko igra nogomet. Moraš biti koncentriran svih 90 minuta. Mi smo jednostavno od četiri pet prigoda koje smo napravili, nismo imali sreće i tek je jedna lopta ušla u mrežu i to je bod. Idemo dalje,tek je sezona počela, biti će lijepih igara i bodova, ali i poraza, kratko nam je kazao pomoćni trener HV Posedarja, Ivan Šimurina.

23. travanj 2024 16:52