StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL-JUG

Blatnjak: “Odigrat ćemo kvalitetno i - vjerujem - pobijediti“!

Piše I. Gjergja
11. ožujka 2022. - 11:38

U dosadašnje odigrane tri utakmice igrači Zadra bili su uspješni. Već u dvije prve prvenstvene utakmice vezali su dvije pobjede, pali su Uranija na gostovanju, Neretvanac doma, a sa Zmajem u Makarskoj odigrali su bez zgoditaka. Lijepih je sedam bodova „sjelo“ na konto Zadra, a novi izazov za nove bodove je ekipa Splita. Zadar je po svemu spreman za taj susret, sve predradnje i pripreme su izvršene, tako da se s optimizmom očekuje taj susret.

- Naš današnji protivnik Split je dosta kvalitetna ekipa, koja se dosta pojačala za ovaj drugi dio polusezone i ima dobar igrački kadar. Mi smo ovaj tjedan imali kup susret u Benkovcu gdje nismo uspjeli, no smatram da nam ovaj poraz ne bi smio poremetiti naš ritam dobrih igara. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu i da ćemo uzeti bodove koji su nam potrebni, kazao je pomoćni trener Zadra, Dragan Blatnjak.

Susret Zadar – Split igra se u subotu u 15 sati na Stanovima. Sudac: Lukša Klaić. Pomoćnici: Romano Radonić i Miho Trković. Delegat: Roland Magzan.

07. svibanj 2024 15:30