StoryEditorOCM
SportTURNIR NA BILOM BRIGU

Blaž Katuša s tri gola potopio "Murvicu" - "Sinjoretovo" osvojilo Memorijal "Roberta Katalinića"

Piše I.G.
4. srpnja 2022. - 19:07

Na četvrtom Memorijalnom MNT „Robert Katalinić“ na Bilom brigu pobjednik je MNK Sinjoretovo. Oni su u finalu porazili Futsal Murvicu 5:2, te ponijeli pokal pobjednika i 15 tisuća kuna.

Do pobjede Sinjoretovo je vodio najbolji igrač i strijelac turnira Blaž Katuša, koji je u finalu postigao tri zgoditka, a Filip Sentić i Josip Šarić po jedan , dok je na vratima bio najbolji vratar turnira Luka Lepur. Strijelci za Futsal Murvicu, koja je osvojila tri tisuće kuna, bili su Ivan Škara i Niko Lučić.

U srazu za treće mjesto momčad Visina d.o.o. svladala je Torove s 3:1 i zaslužila tri tisuće kuna. Pred finalne odigrana je i revijalna utakmica u kojoj su veterani Stanova s 2:0 svladali Bili Brig. Sve pohvale domaćinu organizatoru turnira, koji je i na ovaj način nastavio čuvati uspomenu na svog prerano preminulog prijatelja Roberta Katalinića.

Sinjoretovo je tako postalo treći pobjednik turnira, nakon što je prvo izdanje osvojila Murvica, a druga dva zaredom Kontrol biro.

Finale:

SINJORETOVO - FUTSAL MURVICA 5:2

SINJORETOVO: Luka Lepur, Blaž Katuša 3, David Katuša, Joso Kalac, Filip Sentić 1, Josip Šarić 1, Ante Čavka, Frane Ljumeži, Marko Kožul, Roko Marinović, David Lončar. Voditelj: Marko Katalinić Balbi.

FUTSAL MURVICA: Duje Žilić, Bruno Surać, Mario Surać, Marko Kojić, Ivan Čurjurić, Ivan Škara 1, Stipe Čačić, Niko Lučić 1, Ivan Anić, Ivan Zdrilić, Ante Lučić. Voditelj: Kristijan Starčević.

U polufinalu su se sastali Visina d.o.o - Sinjoretovo 4:5 (2:2), Futsal Murvica - Torovi 2:1.

06. svibanj 2024 02:18