StoryEditorOCM
SportBORNA ĆORIĆ

Tenisač zadarskog porijekla opet ljubi, njegova nova draga poznata je hrvatska influencerica i bivša najveća sportska nada Makarske

Piše JL
16. studenog 2023. - 14:22

Tenisač zadarskog porijekla Borna Ćorić i influencerica Anamaria Raič su zajedno, doznaje Večernji list od izvora bliskog paru. Zajedno su više od dva mjeseca, a tek nedavno su odlučili svoju ljubav otkriti javnosti. Odlazili su zajedno u restorane i kafiće u Zagrebu, a nedavno su uživali na putovanju u Firenci i Milanu. Navodno su proslavili zajedno Bornin 27. rođendan prije dva dana.

Iako se više ne taje, svoju ljubav još nisu pokazali na društvenim mrežama.

Borna svoj ljubavni život i inače drži privatnim. Početkom ove godine pisalo se da je u vezi s pjevačicom starijom trinaest godina, Kayom Ostojić. Povezivalo ga se s Kristinom Bralo, bivšom djevojkom Davora Šukera, a poznato je da je bio u vezi sa sportskom novinarkom i bivšom kraljicom Dalmacije Valentinom Miletić.

Anamaria (28) je ranije bila u vezi sa sinom sesvetskog tajkuna Marijana Šarića, Antonijem. Anamaria je s tadašnjim partnerom bila i na svadbi njegove sestre Lucije Šarić, bivše sudionice showa „Život na vagi“.

Anamaria Raič je studirala pravo i financije, a danas je influencerica i manekenka.

„Prije par godina sam počela objavljivati slike na Instagramu, followeri su se iz dana u dan povećavali, a kako je njihov broj rastao tako sam se i ja morala više truditi oko slikanja (pozadina, kvaliteta slike itd…) jer više to nisu bile slike za moj krug prijatelja nego i za neke meni nepoznate ljude koji me vole pratiti. Iako su mi tri puta brisali profil, nisam se predala. Kad sam prešla desetak tisuća pratitelja, brendovi su se počeli javljati. Nikad nisam bila ni član neke modne agencije“, rekla je o svojim počecima u karijeri jednom prilikom za Slobodnu Dalmaciju.

Koliko god uživa u poslu influencerice, postoji nešto što nikad ne bi reklamirala.

„Ne bih reklamirala donje rublje! Niti bih se ikad prijavila na izbor za Miss. Više puta sam dobivala ponude za prijave, ali nisam tip osobe koja bi šetala po pisti i čekala da me netko ocijeni“, rekla je Anamaria.

Čini se da Borna i Anamaria imaju zajedničku ljubav prema sportu, jer je iza lijepe influencerice bogata atletska karijera.

„Stekla sam ogromno samopouzdanje osvajajući zlatne medalje“, kazala je, pa dodala da najvećim uspjehom smatra tih 50-ak medalja i priznanje Grada Makarske za sportsku nadu grada.

Ipak, morala je odustati od atletske karijere zbog ozljede koljena, ali smatra da je atletika koju je trenirala 10 godina tajna njezina izgleda i nije joj problem provoditi vrijeme u teretani. Ipak, nikad nije pazila što jede.

„Ne jedem meso od malena, možda i tu ima nešto, ali sam veeeliki obožavatelj slatkog.“

26. travanj 2024 07:45