StoryEditorOCM
4 kantunaNAKON PROZIVKE

Branimir Longin:"Ostavku neću dati, a Eniju Meštroviću i ostalim istomišljenicima neka sudi dragi Bog!"

Piše D. Žura
27. listopada 2021. - 18:53

O tome što je u Gradskoj vijećnici za govornicom zborio prvak Nezavisne liste Enio Meštrović, na temu ostavki u KK Zadar, Branimir Longin, jedan od prozvanih da podnese ostavku, nije čuo gotovo pa ništa.

- Istina, nisam previše pratio što tko govori, jedino što znam da klub prema meni nema nikakvih obaveza , niti imam bilo kakav potraživanja od kluba , tako da se ukoliko to odluči isključivo Nadzorni odbor, već sutra mogu naći na zavodu za zapošljavanje. Ali, osobno ostavku neću podnijeti, dok Eniju i ostalim istomišljenicima neka sudi dragi Bog – kazao je Longin, koji od rujna prošle uloge nema ulogu sportskog direktora jer je tako odlučio upravo Nadzorni odbor KK „ Zadar”...

- Zna se dobro , ili bolje reći svi koji žele znati, poznato im je da imam ulogu „team managera” i nemam nikakav upliv u klupske financije, niti se miješam u ono što se događa na parketa. Svatko ima svoju autonomiju i u konačnici su odgovorni NO- u! Svi koji pozorno prate košarku također znaju da je KK „ Zadar” osvajač dvostruke krune, prvaci smo Hrvatske, i osvajači Kupa „Krešimira Ćosića”, drugi put za redom. Juniori su nam lanjsku sezonu također završili kao prvaci države , dok sve mlađe kategorije već nekoliko godina bilježe izvrsne rezultate. Upravo su rezultati podloga i jedino mjerilo da radimo dobro, a mi to kao klub imamo, ma što god netko govorio. Nemam namjeru širiti priču mislim da sam jasno kazao što mislim – zaključio je Longin.

26. travanj 2024 08:56