StoryEditorOCM
SportBICIKLISTIČKI KLUB

„Brenzali“ biciklijade do Vira i Nina, a dobili su i nove dresove

Piše Ivica Gjergja
20. ožujka 2020. - 13:12

Iz BK Zadar obavještavaju da zbog novonastale epidemiološke situacije i donesenih mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, prestaju sa provođenjem organiziranih treninga i to je počelo 19.ožujka do opoziva odluke, koju je donio IO BK Zadar.

Tako se neće održati biciklijada Zadar-Nin, Zadar-Vir, te utrka VN 1. svibnja u uobičajenim terminima, a o novim datumima održavanja svi članovi i ljubitelji biciklizma u Zadru biti će pravovremeno obaviješteni putem web i fb stranice kluba.

U novoj sezoni Biciklistički klub Zadar nastupat će u dresovima renomirane talijanske firme „Biemme“ koju za hrvatsko tržište distribuira dugogodišnji dobavljač biciklističke opreme „Chronometrum d.o.o.“

-Na tradicionalni azurno-plavi dizajn odlučili smo od ove godine dodati i detalj kockica državnoga grba pošto nastupamo na velikom broju utrka u Italiji i Sloveniji te želimo biti prepoznatljivi kao ekipa koja dolazi iz Hrvatske. Dresove će se moći nabaviti u slobodnoj prodaji, kazao nam je tajnik BK Zadar Neven Pavić.

26. travanj 2024 20:11