StoryEditorOCM
SportOSTVARILE CILJ

‘Čiksice‘ se plasirale na četvrto mjesto ljestvice i doigravanje u Ligi za prvaka

Piše Ivica Gjergja
6. veljače 2023. - 10:38

REDUTA FUTSAL – SUPER CHICKS 2:5

KARLOVAC – SD Mladost. Suci: Saša Malbašić i Filip Mijić (oba Zagreb).

Strijelice: 0:1 Jokić (4), 0:2 Mijoč (4), 1:2 Dizdar(5), 1:3 Jokić (11), 1:4 Dubravica (25), 2:4 Ivković(36), 2:5 Mijoč (38).

Igračica utakmice: Karla Jokić (Super Chickds).

REDUTA FUTSAL: Stepić, Vranić, Ivković, Dizdar, Benković, Kakarigi, Franulić, Matić, Petrušić, Štrik. Predstavnik kluba Vladimir Rutnik.

SUPER CHICKS: Matković, Jokić, Vunić, Mijač, Deranja, Števanja, Tunjić, Granić, Laća, Matijević, Klapan, Dubravica, Alić, Barbir. Trener: Luka Marinović.

Pobjedom u ovom kolu ‘Čiksice‘ su u Karlovcu postigle veliki uspjeh – rezultat, čime su ostvarile zacrtani cilj sezone i plasirale se na četvrto mjesto ljestvice i doigravanje u Ligi za prvaka. Sam susret je za ‘Čiksice‘ na neki način bio ‘jednosmjerna ulica‘, jer su već u četvrtoj minuti nakon dobrog otvaranja povele 2:0 i time dokazale da su došle po pobjedu.

U njihovim redovima nije bilo slabog mjesta, a zgodici su se redali kao na ‘tekućoj traci‘, jedan ljepši od drugoga. Zaslužena pobjeda gošći. Čiskice su osvojile četvrto mjesto i ‘uzele‘ devet bodova.

- Ostvaren je cilj, a to je bila zadaća. Svim curama čestitke. Sada se nakon ovoga možemo normalno, bez pritiska, spremati i trenirati za daljnje sudjelovanje u Ligi. U doigravanje ulazimo rasterećeni, makar se potiho nadamo da možemo dohvatiti neko od nagradnih mjesta – medalju ili pokal, ako ne uspijemo nema brige napravili smo već sada svoje, kazao je trener Luka Marinović.

26. travanj 2024 19:09