StoryEditorOCM
SportŽENSKI NOGOMET

„Čiksice“ se vraćaju natjecanju – u borbi za playoff čekaju ih bivše prvakinje lige!

Piše Ivica Gjergja
5. veljače 2021. - 10:26

Nakon što su u prošlom kolu bile slobodne, ekipa Super Chicks iz Poličnika vraća se natjecanju - u Sesvetama ih čeka ekipa Alumnusa, bivše prvakinje lige. Tijekom gotovo dva tjedna stručni stožer na čelu sa Lukom Marinovićem imao je angažiran i težak rad na treninzima. Sve cure su odlično podnijele napore i očekivati je da se „isperu“ dosadašnji porazi u utakmici s domaćinom. Podsjetimo, nakon odigranih šest kola, „Čiksice“ su pobijedile u dvije utakmice, a četiri je poraza sa šest osvojenih bodova. Njihova Petra Barbir na listi strijelca je sa sedam postignutih zgoditaka na sedmom mjestu. Ali, i bivše prvakinje se nalaze na dnu, u prošlom kolu su poražene i tako su zakomplicirale borbu za playoff.

Evo što nam je pred put kazao trener „Čiksica“ Luka Marinović:

-Dva tjedna smo bili izvan natjecanja i maksimalno smo ih dobro iskoristili trenirajući i uigravajući nove varijante u igri. Sve su cure odradili sve ono što smo od njih tražili i zahtijevali, nemam zamjerku na njihov rad. Vjerujem da će na utakmici dati sve od sebe kako bi osvojili bodove, kazao je Marinović.

Susret se igra u subotu u 14:30 u ŠSD Novi Jelkovec u Sesvetama. Suci: Mislav Đeko (Zagreb) i Zlatko Ilčić (Dugo selo). Delegat: Nedjeljko Kapeš (Varaždin).

03. svibanj 2024 11:19