StoryEditorOCM
SportPRVA HMNL (Ž)

Čiksice u Sesvetama izgubile u borbi za treće mjesto! Trener Marinović: ‘Pohvala svim igračicama, bit ćemo još bolji‘

Piše I. Gjergja
8. ožujka 2023. - 15:28

U uzvratnom susretu za treće mjesto Prvenstva Hrvatske koje je odigrano u Sesvetama ekipa Alumnus je porazila Super Chicks iz Poličnika 4:0 (prvi susret 5:1) i tako osvojila treće mjesto. Iako Čiksice nisu bile kompletne (bolest i zauzetost igračica), Alumnus je, objektivno, sada bolja ekipa i zasluženo se našaou nogometnom vrhu, tako da se više nije moglo napraviti.

- Na kraju sezone možemo biti zadovoljni osvojenim četvrtim mjestom. Ostali smo u ligi, stabilizirali ekipu i borili se za treće mjesto što je za naš mali, ali odlično posložen klub, vrijedno svake pohvale. Afirmirali smo nekoliko mladih igračica kao što su Jokić i Laća, a vidljiv je i napredak kod svih igračica. Da bi bilo bolje i više od ovoga potrebno je i više rada i treninga, vjerujem da ćemo to ubuduće i postići.

Još jednom pohvalio bih sve moje igračice na trudu i zalaganju ali i ostvarenom uspjehu. Zahvala svim ljudima koji su bili u i oko kluba, sponzorima, medijima i svima koji su nam na bilo koji način pomogli da klub funkcionira najbolje što može. Bez njih to ne bi mogli, kazao nam je trener Luka Marinović.

Podsjetimo, ovo je osma sezona Čiksica u Prvoj HMNL za žene.

03. svibanj 2024 08:03