StoryEditorOCM
SportNA STANOVIMA O NK ZADRU

Cilj kluba - ulazak u drugu ligu!

Piše Ivica Gjergja
25. kolovoza 2017. - 20:56
5_zem

Na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama NK Zadra na Stanovima trener Leo Burčul, kapetan Tome Gluić i direktor Svetko Ćustić komentirali su predstojeće natjecanje i početak igre u Trećoj HNL-Jug. Kako su rekli, kompletiran je sastav od 20 igrača i dva vratara, a tri juniora su vraćena u juniorski sastav. Cilj kluba je ulazak u Drugu ligu, te biti prvi u Trećoj. Pripreme su protekle u najboljem mogućem redu, ambijent je dobar i samo je potrebno dobro igrati i donositi dobar rezultat.

-  Ispred nas je početak sezone, puno je nadanja i želja. Dobrim igrama ćemo dohvatiti rezultat, a time i naš cilj. Prvu utakmicu igramo sa Primorcem u Stobreču, o njima nema puno informacija, no vjerujte da kod svake utakmice idemo na pobjedu pa tako ćemo i na ovoj, kazao je trener Leo Burčul, dok je kapetan Tome Gluić dodao kako klub očekuje ulazak u viši rang, što je samo "skalina" za nešto veće.

- Pripreme su bile dobre. Izvršene su na najbolji mogući način. Spremni smo, a u Stobreču sa Primorcem moramo biti koncentrirani i učiniti sve da se susret dobije. U momčadi je krasno ozračje, svi su spremni i orni za utakmicu, rekao je kapetan Gluić.

Direktor kluba Svetko Ćustić naglasio je kako su ispunili obećanje da će vratiti "našu djecu" u Stanove, te će osigurati sve za veći motiv igrača.

- Igrači vjeruju nama a mi njima, „tuče“ nas divna sinergija. Uvjeren sam da će dečki dati sve od sebe na utakmicama. Vjerujem da će ostvariti cilj. U momčadi  imamo 11 igrača koji su igrali Prvu ligu, koju osobno priželjkujem 2020. godine. Za sve bivše igrače veterane izradili smo posebne iskaznice NK Zadra da mogu pratiti utakmice. Bit će s nama družiti se i davati prijedloge, savjete, kazao je Ćustić.

Nakon što je izuzetno dobro organizirana utakmica reprezentacije Hrvatske i Italije U-19, iz HNS-a pozivaju organizatore da se angažiraju i oko iduće koja će se odigrati pri kraju rujna. Iako još sve nije definirano, vjeruje se da bi Robert Jarni ponovno mogao doći na Stanove.

23. travanj 2024 13:08