StoryEditorOCM
SportODLIČNI REZULTATI

Članice TKD Plovanija osvojile zlatne medalje na međunarodnom turniru

Piše IG
22. listopada 2024. - 18:35

Proteklog vikenda na 28. Međunarodnom natjecanju “MBC LIVNO OPEN 2024." pored nastupa 262 natjecatelja iz 27 klubova i dvije države, nastupili su i članovi TKD Plovanije Luana Lleshi, Manuela Paić i Leona Lleshi.

Luana je nastupila u konkurenciji kick i osvojila zlatnu medalju te je proglašena najboljom ženskom natjecateljicom u kicku svih dobnih uzrasta. Manuela Paić je u konkurenciji kick također osvojila zlatnu medalju, a u konkurenciji borbi mlađih kadetkinja -33 kg osvojila je drugo mjesto odnosno srebrnu medalju. Leona Lleshi svojim izvrsnim nastupom u A konkurenciji mlađih kadetkinja -43 kg došla je do finala gdje je osvojila srebrnu medalju.

- Rezultati na turniru su više nego očekivani pa smo izvrsnim izvedbama naših natjecateljica prezadovoljni. Ovo je mjesec gdje smo svaki vikend na natjecanjima i vraćamo se u Zadar sa visokim plasmanima sa svihh. Već idući vikend nas očekuje novo natjecanje, veselimo se ishodima i nastavljamo s treninzima i pripremama. Moram spomenuti da su upisi u naš klub i dalje otvoreni za sve dobne skupine od najmlađih 3,5 god na dalje, radimo na tri lokacije OŠ Bartula Kašića, OŠ Zadarski Otoci te novootvorene dvorane Zemunik Donji. Svi zainteresirani slobodno se mogu javiti našem tajništvu na kontakt broj 0916222688 Valentina Čačić, kazao nam je trener Antonio Čačić.

 

22. listopad 2024 18:36